Šaltą naktį 83-ejų senolis gatvėmis klaidžiojo be striukės

  • Teksto dydis:

Šiąnakt į policijos pareigūnus kreipėsi moteris. Ji itin nerimavo dėl tėvo, kuris iš namų išėjo apie antrą valandą, ir negrįžo.

83-ejų metų senolis gyvena viename iš daugiabučių namų Švenčionių Rymo g. Kaip teigė dukra, tėvukas išėjo pasivaikščioti, o po kelių valandų nesulaukusi jo, pagalbos kreipėsi bendruoju pagalbos telefonu 112.

Į pagalbos šauksmą operatyviai sureagavo Švenčionių rajono policijos komisariato policininkai, rašoma Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pranešime. Reagavimo skyriaus vyriausieji patruliai Viačeslav Minajev ir Tomas Petranis po intensyvių paieškų rado iš namų išėjusį garbaus amžiaus vyrą. Manoma, kad senolis prarado orientaciją ir nuo savo gyvenamojo būsto pasuko į kitą pusę, taip nuo namų nutolo apie puskilometrį. Mobiliojo ryšio telefono pasiklydėlis neturėjo.

Surastas senolis buvo be striukės, smarkiai sušalęs, visai nereagavo į pareigūnų klausimus. Tik pasodintas į tarnybinį automobilį ir truputį sušilęs, senukas pasakojo savo istoriją. Į įvykio vietą iškviesti medikai paklydėlį nugabeno į Švenčionių rajono ligoninės priėmimo skyrių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

???

??? portretas
o kodel ji isleido be striukes ir praradusi orientacija ir jei neglobojo tai kodel? o pranest galejo ir turejo gal del ivaizdzio juk mes tokie jau nurasyti tik dar tiek isaukleti kad nesuprantam sio /demokratinio/ laikmecio mastymo kuomet mazameciai sumetami i sulini tai ka kalbet apie senolius tuo labiau kad mes ne gruzinai kurie gerbia savo tevus.......
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių