Per romų vestuves liejosi kraujas

  • Teksto dydis:

Liepos 28 d. 8.19 val. Vilniaus apskr. vyriausiasis policijos komisariatas gavo pranešimą, kad iš namų Vilniaus rajone, Juodšilių kaime, į ligoninę dėl sunkios galvos traumos buvo pristatytas romų tautybės vyras.

Ikiteisminį tyrimą dėl šio įvykio buvo pavesta atlikti Vilniaus aps. VPK Kriminalinės policijos sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos 2-ojo skyriaus pareigūnams.

Minėto skyriaus pareigūnai, nuvykę į įvykio vietą nustatė, kad vestuvių metu įvykus konfliktui tarp neblaivių romų tautybės vyrų (vienas jų yra Baltarusijos Respublikos pilietis), buvo sunkiai sutrikdyta nukentėjusiojo sveikata (ligoninėje buvo nustatytas kraujo išsiliejimas į smegenis, komos būsena). Įtariamasis Baltarusijos Respublikos pilietis I. B., gim. 1961 m., iš įvykio vietos pasišalino, tačiau pareigūnai turėjo duomenų, kad įtariamasis gali išvykti į Baltarusiją.

Tą pačią dieną, apie 15 val., Vilniaus apskr. VPK Kriminalinės policijos sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos 2-ojo skyriaus pareigūnai įtariamąjį sulaikė ir uždarė į areštinę. Šiuo metu Vilniaus miesto apylinkės teisme sprendžiamas klausimas dėl griežčiausios kardomosios priemonės - suėmimo skyrimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių