Romas iš Baltarusijos Lietuvoje vertėsi vagiliavimu

  • Teksto dydis:

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato pareigūnai sulaikė Baltarusijos Respublikos pilietį, įtariama, įvykdžiusį daugybę vagysčių, ir prašo atsiliepti nukentėjusius asmenis.

Š. m. rugsėjo 15 d. Vilniuje, Eišiškių pl., į autoserviso tarnybines patalpas užėjęs romų tautybės vyras pavogė autoserviso darbuotojui priklausantį mobiliojo ryšio telefoną. Pareigūnai netrukus išsiaiškino, kad nusikaltimą galėjo padaryti romų tautybės Baltarusijos Respublikos pilietis M. M., gimęs 1983 m.

Pareigūnai turi informacijos, kad nuo š. m. birželio mėn. įtariamasis yra padaręs ir daugiau panašaus pobūdžio ar kitokių nusikaltimų, todėl asmenų, nukentėjusių nuo šio vyro ar turinčių kitokios informacijos apie jo nusikalstamą veiklą, prašo kreiptis į Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto antrąjį policijos komisariatą, Algirdo g. 20, kab. 204, paskambinti tel. (8 5) 271 6619, (8 5) 271 6706 arba paskambinti bendruoju pagalbos telefonu 112.


Šiame straipsnyje: romasvagystėspolicija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Vot bybiai meluoja. Cia ne Romas o Mindaugas. is N. Vilnios.

Raitas

Raitas portretas
Kaip jie Lietuvoje atsiranda, kas juos ileidzia?

f

f portretas
Cigonas ar rumunas
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių