Policijai pasipriešinusiai neblaiviai prokurorei nuobaudą skirs teismas

Neblaivi gatvėje triukšmavusi ir policijai pasipriešinusi Vilniaus apylinkės prokurorė Ilona Žukaitė bus baudžiama administracine tvarka, nuobaudą jai skirs teismas.

Antradienį policija pranešė, kad pirmadienį policijos gatvėje dieną sulaikytai I.Žukaitei nustatytas sunkus girtumas – 3,45 promilės alkoholio. Tokį girtumą medikai prilygina pavojingu sveikatai.

„Jai Vilniaus miesto 2-ajame policijos komisariate buvo surašytas protokolas už viešosios tvarkos pažeidimą, pasipriešinimą policijai ir policijos pareigūnų įžeidimą. Surinkus medžiagą, ji bus perduota teismui sprendimui priimti“, – BNS sakė Vilniaus apskrities policijos atstovas Tomas Bražėnas.

Kaip skelbta, pirmadienį apie 11 val. 19 min. į Vilniaus miesto antrąjį policijos komisariatą pristatyta ir į laikino sulaikymo patalpą uždaryta neblaivi Vilniaus apylinkės prokuratūros 1-ojo skyriaus prokurorė 49 metų I.Žukaitė.

Policijos duomenimis, ji tą pačią dieną Sodų gatvėje, viešoje vietoje, elgėsi agresyviai, nevykdė teisėtų pareigūnų reikalavimų.

I.Žukaitė sulaikyta atostogų metu. Dėl įvykio generalinis prokuroras Evaldas Pašilis pradėjo tarnybinį patikrinimą.

Žiniasklaida yra skelbusi, kad prokurorė anksčiau turėjo nemalonumų su policija dėl savo elgesio: 2011 ir 2012 metais ji du kartus iš kazino buvo atvežta į policijos komisariatą dėl netinkamo elgesio.

I.Žukaitė palaiko valstybinį kaltinimą Juozo Aliukonio byloje, jis kaltinamas sukčiavimu. Ikiteisminį tyrimą atlikę pareigūnai įtaria, kad buvęs bankininkas iš krepšininko Renaldo Seibučio apgaule išviliojo 236 tūkst. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

darius

darius portretas
kai tokie isgamos ten dirba argi galima pikti del suklastotu bilu ir teisinio nihilizmo ant ju?visa teisesauga ira degradavusi

Nipokid

Nipokid portretas
Nu i nazralss

...

... portretas
Varnas varnui akį kris?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių