Policijai įkliuvo narkotikų platintojai

  • Teksto dydis:

Sekmadienį Vilniuje policija sulaikė narkotikų turėjusius du vyrus, pranešė policija.

Apie 17 val. 30 min. Grigiškėse, Kovo 11-osios gatvėje, sustabdyto automobilio „Audi A8“ su belgiškais registracijos numeriais salone rastas ir paimtas maišas. Jame buvo apie 3 kilogramai rausvos spalvos tablečių su užrašu „Čiupa-Čiups“. Pirminiais duomenimis, tai buvo daugiau kaip 5 tūkst. ekstazio tablečių.

Paaiškėjo, kad automobilio vairuotojas 33 metų vyras neturi vairuotojo pažymėjimo. Jis pareigūnams bandė siūlyti kyšį, tačiau buvo įspėtas dėl gresiančios atsakomybės. Pareigūnams toks vairuotojo elgesys kėlė įtarimą, todėl atliko „Audi A8“ identifikacinių numerių patikrinimą ir automobilio apžiūrą.

Automobilyje aptikus kvaišalų, krata padaryta ir vyro namuose. Čia rasta apie 0,5 kg narkotinės medžiagos – kokaino, daugiau kaip 4 tūkst. eurų, svarstykles bei kiti įrankiai ir priemonės narkotinėms medžiagoms fasuoti bei platinti.

Mašiną vairavęs 33 metų vyras uždarytas į areštinę. 

Tos pačios dienos naktį 3 val. 28 min. Lukiškių gatvėje sulaikytas 38 metų vyras. Pas jį rasta ir paimta 12 paketėlių su baltos spalvos milteliais, įtariama, jog tai – narkotinė medžiaga amfetaminas. Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Filmuotą policijos medžiagą galite pamatyti čia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių