Policija vėl šukuoja miškus: toliau ieškoma dingusio baikerio

  • Teksto dydis:

Po pertraukos pareigūnai atnaujino spalio 15-ąją dingusio baikerio Aivaro Kilkaus pėdsakų paiešką Trakų r., Aukštadvario apylinkėse, rašo portalas delfi.lt.

Praėjus kelioms dienoms po A. Kilkaus dingimo didelės pareigūnų pajėgos, dingusiojo artimieji, draugai šukavo vietoves prie Aukštadvario kartodromo, kur gyvena suimtas įtariamasis Laurynas Baltrūnas. Po keleto dienų paieškos miškuose ir laukuose buvo nutrauktos. 

Policijos paieškos kol kas nedavė rezultatų. Dingęs baikeris iki šiol nerastas, nežinoma, ar jis gyvas.

Su baikerio dingimu policija sieja L. Baltrūną. Manoma, kad jis yra A. Kilkaus pagrobėjas. Įtariamasis suimtas dviem mėnesiams.

Portalas anksčiau rašė, kad šių metų spalio 15 dieną, apie 17 val., A. Kilkus motociklu išvyko iš namų Vilniuje ir negrįžo, o jo buvimo vieta nėra žinoma.

Policijos turimais duomenimis, spalio 15-osios popietę A. Kilkus galėjo būti pastebėtas Trakuose, Trakų rajone ar Senojoje Varėnoje.

Varėnos rajone, miške, aptiktas dingusio vilniečio motociklas ir šalmas, tačiau žmogaus greta nebuvo. Nuo transporto priemonės buvo nuplėšti valstybiniai numeriai, motociklas apgadintas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Bc

Bc portretas
Ju
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių