Policija sulaikė degalus vandeniu skiedusį sukčių

  • Teksto dydis:

Vilniaus policijos pareigūnai sulaikė vyrą, kuris degalus skiedė vandeniu.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai Karoliniškių rajone pastebėjo vaikiną, kuris degalinėje į 50 litrų talpos statinę pylė vandenį, o vėliau į tą pačią statinę šliūkštelėjo šiek tiek dyzelino.

Sunkiai nešdamas plastikinę statinę, vaikinas iš degalinės nuėjo į netoliese esantį garažų masyvą. Priėjęs prie  pagyvenusio vyriškio, atidavė jam statinę ir gavo, kiek buvo galima pastebėti, pinigų.

Kaip pranešė policija, pareigūnai sulaikė bandantį kuo greičiau pasišalinti vaikiną. Paaiškėjo, kad jis susirado pigaus dyzelino pirkėją, pas kurį paėmė tuščią statinę, į ją pripylė vandens ir šiek tiek dyzelino. Už tai tariamą dyzeliną pirkėjas sumokėjo 60 eurų.

Sulaikytasis M.V., gimęs 1983 metais, pristatytas į policijos komisariatą.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai, vykdydami tikslines kišenvagysčių išaiškinimo išaiškinimo ir užkardymo operacijas, dažnai išaiškina ir kitus nusikaltimus. Uniformuotų nedėvinčių pareigūnų pagrindinės darbo vietos - viešasis transportas, turgavietės, prekybos centrai ir kitos žmonių didesnio susibūrimo vietos sostinėje.

Įtariama, kad, M.V. gali būti padaręs daugiau panašaus pobūdžio veikų ar kitokių nusikaltimų, todėl nukentėjusius ar galinčios suteikti tyrimui vertingos informacijos policija prašo kreiptis į Vilniaus apskrities vyriausiąjį policijos komisariatais telefonais (8 5) 271 6053, (8 5) 271 6132 .



NAUJAUSI KOMENTARAI

gerai gerai

gerai gerai portretas
Degalus reik pilt kolonėlėj, ir dar vis čekį įsimetu į peleninę.

sfsd

sfsd portretas
uz 50litru sumokejo 60EUR? 1.2EUR/litras? WTF?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių