Policija prašo pagalbos: Vilniuje dingo 16-metė

  • Teksto dydis:

Vilniaus policijos pareigūnai prašo pagalbos ieškant dingusios be žinios Ingridos Šveisterytės, gimusios 1999 m. spalio 25 d.

Liepos 28-ąją apie 13.30 val. vaikų socializacijos centro darbuotojas palydėjo nepilnametę į Naujininkų polikliniką, pas stomatologą. Belaukianti eilėje prie gydytojo kabineto, ji savavališkai pasišalino ir iki šios dienos jos buvimo vieta yra nežinoma. Yra pagrindo manyti, kad mergina gali būti Kauno arba Šilalės rajone.

I. Šveisterytė yra apie 165 cm. ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, mėlynų akių, apvalaus veido, tamsių iki pečių plaukų (gali būti perdažyti į šviesios spalvos). Dėvėjo juodos spalvos kelnes, palaidinę, sportinius batelius, nosyje kairėje pusėje buvo įsivėrusi auskarą.

Asmenis, ką nors žinančius apie merginos buvimo vietą, prašome informuoti Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus tyrėją Simoną Venckų tel. (8 5) 271 6751 arba paskambinti bendruoju pagalbos telefonu 112.

Policijos archyvo nuotr.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių