Policija krėtė taborą: įkliuvo ir pardavėjai, ir pirkėjai

  • Teksto dydis:

Savaitgalį ir ankstyvą pirmadienio rytą Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai krėtė čigonų taborą ‒ sulaikyti ir į areštinę uždaryti neteisėtu narkotinių medžiagų disponavimu įtariami asmenys.

Sausio 28 d. tabore Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus tyrėjai pastebėjo čigonę, vyrui pardavusią 2 folijos lankstinukus su narkotine medžiaga. Nors pastebėjusi pareigūnus, moteris išmetė narkotikus į sniegą, atliktos pirminės apžiūros metu pas narkotikų platintoją rasta dar 17 folijos lankstinukų.

Vilniaus miesto antrajame policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl narkotinių medžiagų platinimo bei neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis. Jau kitą dieną, sausio 29-ąją, Vilniaus miesto apylinkės teismas narkotines medžiagas platinusiai moteriai skyrė griežčiausią kardomąją priemonę ‒ suėmimą 10 dienų.

Tą pačią dieną Dariaus ir Girėno g. pareigūnai sulaikė 1991 m. gimusią moterį, pas kurią rasta 3 folijos lankstinukai su narkotinėmis medžiagomis. Moteris prisipažino, kad narkotines medžiagas įsigijo tabore. Ji uždaryta į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Pirmadienį tabore Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus ir Viešosios tvarkos valdybos Mobilios kuopos pareigūnams įkliuvo vyras ir moteris, pardavę narkotines medžiagas policijai gerai žinomoms laisvo elgesio moterims. Atliktos neatidėliotinos kratos metu viename nelegaliai tabore pastatytų statinių rasta dar 23 folijos lankstinukai su narkotinėmis medžiagomis, apie 3 g gryno kiekio narkotinių medžiagų.

Sulaikyta čigonė, bandydama išvengti atsakomybės, Mobilios kuopos pareigūnui į kelnių kišenę įbruko 180 eurų. Visi minėti asmenys uždaryti į areštinę.

Pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl narkotinių medžiagų platinimo bei neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis, papirkimo.


Šiame straipsnyje: taboraspolicijanarkotikai

NAUJAUSI KOMENTARAI

bedzius mano.

bedzius mano. portretas
Krecia ir krecia ,o vezjmas ne ,rust.Ar ne nuo taboro,narkotiku platintoju reikia pradeti.Juk kiek derl narkotiku platintoju kaltes praradome jaunimo,zmoniu.Juk is to visa beda .Juk cia abejingumas visu ;politiku,prokuroru,treiseju,policijos maziausiai kalti.26m.o tas pats per ta pati.Juk ne vienas vaikas zuvo ,daug.Garsenybes kodel tylite????
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių