Sutapimas? Po įtarimų dėl avarijos P. Gražulio „Lexus“ pastebėtas servise

  • Teksto dydis:

Sostinės policija aiškinasi, ar techniniame eismo įvykyje, kuriame buvo apgadintas automobilis, galėjo dalyvauti ir iš įvykio vietos pasišalinti Seimo narys Petras Gražulis.

„Yra fiksuotas eismo įvykis, tuo metu liudytojai nurodė, kad galbūt vairavo Seimo narys. (...) Nes kai pareigūnai atvyko, jau įvykio vietoje nerado to automobilio. Dabar vyks tyrimas“, – BNS sakė Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato vyresnysis specialistas Tomas Bražėnas.

Techninis eismo įvykis Gynėjų gatvėje užfiksuotas apie 11 valandą. Pranešėjas kreipėsi į policiją ir nurodė, kad jo „Opel“ automobilį kliudė ir apgadino juodos spalvos „Lexus“.

Pasak liudytojo, šį automobilį vairavo Seimo narys P.Gražulis. Pats P.Gražulis aiškino apie galimą incidentą sužinojęs tik iš žiniasklaidos.

Policija užfiksavo pasišalinimą iš įvykio vietos, kas vairavo avariją sukėlusį automobilį bus aiškinamasi.

„Lexus“ pastebėtas servise

Po ilgojo savaitgalio Seimo narys P. Gražulis mėgina atsikratyti įtarimų sukėlus eismo įvykį ir pasišalinus iš avarijos vietos, rašo portalas 15min.lt. Portalo duomenimis, politiko automobilis antradienį nuo ryto pastebėtas prie firminio „Lexus“ serviso. Vairuotojui teko aiškintis apie įbrėžimą ant galinio buferio, kurį, kaip sako pats politikas, su padidinamuoju stiklu gal ir galima pastebėti.

P. Gražulis antradienį prasitarė, kad jau buvo sudvejojęs, ar varyti šįryt savo automobilį į servisą. Vis dėlto vairuotojas nutarė savo planų nekeisti, nes planiniam tepalų keitimui ir elektronikos diagnostikai buvo užsirašęs iš anksto.

„Sutapimas“, – kad mašina atsitiktinai atsidūrė meistrų rankose kitą rytą po galimo eismo įvykio, tikino politikas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių