Per plauką nuo tragedijos: mėginta sukelti gaisrą daugiabutyje

  • Teksto dydis:

Vilniaus policija aiškinasi, kas galėjo mėginti sukelti gaisrą 12-kos aukštų daugiabutyje Kalvarijų gatvėje.

Kaip skelbia portalas 15min, pranešimą apie šį įvykį Vilniaus apskrities policija trečiadienio naktį gavo 3.31 val.

Išėjęs į koridorių vienas gyventojas pamatė, kad visur pripilta benzino. Prie žmonių durų pridėta skudurų, išmirkytų benzine. Erdvė prie lifto ir avarinio išėjimo buvo itin kruopščiai apipilta benzinu.

Vilniaus miesto 1-ajame policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasikėsinimo sunaikinti turtą visuotinai pavojingu būdu.

Daugiau nei prieš dešimtmetį – 2007 metų kovo 11-ąją – daugiabučiame name Žirmūnuose sukėlė gaisrą. Bylos duomenimis, Arturas Dailidė padegė bendrame koridoriuje, šeštame aukšte prie atsarginės laiptinės stovėjusį fotelį. Netrukus ugnis išplito į kitus aukštus. Žuvo šeši žmonės, dar 22 gyventojai buvo traumuoti.

A. Dailidė yra nuteistas kalėti 15 metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Kalvarijų g. 159

almonte

almonte portretas
kokia cia paslaptis,kad neraso,kuriame name tai vyko

Akis už akį

Akis už akį portretas
Šitą kol kas anoniminį aktyvistą reiktų uždaryti kokioj lušnoj, apipilti griuveną benzinu ir padegti. Nusikaltėliams veidus tatuiruoti VAGIS, PRIEVARTAUTOJAS, ŽUDIKAS... Atiduoti artimųjų linčo teismui. Tik tai nemąstančius ir padugnes sutramdys. Arba išnaikins. O kol kas, kaip sakė vieno seno filmo herojus "Tegyvuoja teismas, pats humaniškiausias teismas pasaulyje".... (Griausmingi plojimai)
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių