Paruošti kontrabandos paketai užsakovų nepasiekė

  • Teksto dydis:

Gegužės 7 d. Vilniaus miesto šeštojo policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus Prevencijos poskyrio pareigūnai vykdė policinę priemonę „Akcizas“ ir Fabijoniškėse prekyvietėje aptiko slaptavietę su nelegaliai prekybai paruoštomis cigarečių pakuotėmis, įvyniotomis į reklaminius žurnalus ir laikraščius su, manoma, užsakovų vardais.

Pareigūnai aptiko 40 pakelių cigarečių su Baltarusijos Respublikos banderolėmis. Šioje prekyvietėje rūbais be verslo liudijimo prekiavusi moteris taip pat laikė 30 pakelių cigarečių su Baltarusijos Respublikos banderolėmis. Pradėta administracinių teisės pažeidimų bylų teisena dėl akcizais apmokestinamų prekių įsigijimo, laikymo, gabenimo, naudojimo ar realizavimo pažeidžiant nustatytą tvarką ir prekybos viešosiose vietose taisyklių pažeidimo.

Tą pačią dieną vykdytos policinės priemonės „Vaistai“ metu pareigūnams įkliuvo dvi moterys, kurios, neturėdamos licencijos, Šeškinės turgavietėje prekiavo vaistais (vaistiniais preparatais), atvežtais iš Baltarusijos Respublikos. Didžiąją dalį jų parduodamų vaistų Lietuvoje galima įsigyti tik su receptais. Pareigūnai paėmė 25 pakuotes vaistų (vaistinių preparatų). Pradėta administracinių teisės pažeidimų bylos dėl vertimosi su vaistais (vaistiniais preparatais) susijusia veikla, kuriai reikalinga licencija, be licencijos ar kitokiu neteisėtu būdu ir dėl prekybos turgavietėse taisyklių pažeidimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių