P. Gražuliui dėl eismo incidento jokia atsakomybė negresia

  • Teksto dydis:

Seimo nariui „tvarkiečiui“ Petrui Gražuliui negresia teisinė atsakomybė dėl incidento, kai jo vairuojamas automobilis kliudė moterį, BNS patvirtino Vilniaus policija.

„Pranešėja P.Gražuliui jokių pretenzijų neturi ir jokia teisinė atsakomybė P.Gražuliui, dabartiniais duomenimis, negresia“, – BNS pirmadienį sakė Vilniaus policijos atstovas Paulius Radvilavičius.

Policija sekmadienį pranešė, kad Seimo narys P.Gražulis šeštadienį automobiliu „Lexus“ kliudė moterį, stumiančią vaikišką vežimėlį, o po to pasišalino iš įvykio vietos. Parlamentaras tvirtino pėsčiosios tiesiog nepastebėjęs.

„Išvažinėjau iš Rotundo gatvės į Gedimino prospektą, o ten žmonės kraustėsi daiktus, nes mugė jau baiginėjosi, tai bijojau užkliudyti daiktus ir taip labiau pažiūrėjau į dešinę pusę, o kad veidrodėliu priliečiau moterį, net nepastebėjau. Su manimi dar du žmonės mašinoje buvo ir irgi nepastebėjo“, – BNS sakė P.Gražulis.

Jis tikino, kad moteris pretenzijų neturėjo, tik susirūpino, ar vairuotojas nėra išgėręs.

„Kaip man sakė policija, ji pretenzijų neturi, tik pagalvojo, gal išgėręs. Tai pasitikrinau blaivumą, nustatė, kad blaivus. Aš tos moters tikrai nepastebėjau ir labai atsiprašau, jeigu paskambins man ar susisieks, atsiprašysiu jos“, – tikino parlamentaras.

Pareigūnai pranešimą apie įvykį gavo 20.30 val., o parlamentaro automobilį Seimo viešbučio aikštelėje rado 21.11 valandą. Po to, kai pareigūnai P. Gražuliui paskambino, jis priėjo prie policininkų ir pasitikrino blaivumą. Moteris medikų pagalbos atsisakė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dar_po_1

Dar_po_1 portretas
O nekilo įtarimas, kad iš tiesų nepastebėjo žmogus? Nors ne, ką aš čia. Tada nebelieka skandalo... Vykim p. Petrą lauk iš Seimo! Ot tas Petras— moterų nepastebi.Būtų koks pedalas, iškart būtų pastebėjęs. Tada tikrai būtų kaip reikiant "kliudęs" :D

Ir kas

Ir kas portretas
Jį vis išrenka?! Kažkokia besmegenė turgaus boba ir rėksnys! Nevyriškas ir nieko gero Lietuvai nepadaręs!

Saule

Saule portretas
Jam visi eismo taisykliu pazeidimai,kaip nuo zasies vanduo...Jeigu nemato ir nejaucia,tai tegul pescias vaiksto.Kai atsitrenks kakta i stulpa tai pajaus...
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių