Nuteistas narkotikus taborui tiekęs tadžikas

  • Teksto dydis:

Vilniaus apygardos teismas pirmadienį vienuolikos metų laisvės atėmimo bausme nubaudė Tadžikistano ir Rusijos pilietybes turintį vyrą, sulaikytą su dideliu narkotikų kiekiu, pranešė portalas delfi.lt.

Valstybinį kaltinimą palaikiusio Vilniaus apygardos prokuratūros prokuroro Tomo Uldukio teigimu, visi narkotikai juodojoje rinkoje buvo verti daugiau kaip 1,2 mln. eurų. Pareigūnai išsiaiškino, kad tadžikas narkotikus tiekė Vilniaus čigonų taboro gyventojams – su jais ilgą laiką palaikė glaudžius ryšius.

Tadžikas ir dar vienas vyras, kurio atžvilgiu ikiteisminis tyrimas buvo nutrauktas nenustačius jo kaltės, buvo sulaikyti pernai birželio 14 dieną Trakų rajone. Prieš sulaikymą jie Vilniuje, S. Dariaus ir S. Girėno gatvėje, paliko paketą, kuriame buvo apie kilogramas heroino. Dar keli kilogramai buvo rasti nuteistojo Khurshedo Rakhimdzhanovo vairuojamuose automobiliuose įrengtose slėptuvėse: viename automobilyje surasta apie 8 kilogramai, kitame ‒ daugiau kaip 11 kilogramų narkotinės medžiagos – heroino.


Šiame straipsnyje: Vilniaus taborasnarkotikai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių