Neblaivus avariją padaręs vilnietis pats apie tai pranešė policijai

  • Teksto dydis:

Trečiadienio naktį Vilniuje avariją padaręs neblaivus vairuotojas pats apie tai pranešė policijai.

Kelių policijos tarnybos duomenimis, 3.27 val. policijai paskambino vairuotojas, kuris prisipažino, kad vairuodamas neblaivus, nesuvaldė automobilio ir nulaužė kelio ženklą.

Atvykę į įvykio vietą pareigūnai L. Asanavičiūtės gatvėje rado automobilį „BMW 530“, kurio 35 m. vairuotojas prisipažino slidžiame kelyje nesuvaldęs automobilio, kuris užvažiavo ant saugumo salelės ir nulaužė kelio ženklą.

Pareigūnai vairuotojui nustatė vidutinį 1,7 prom. girtumą. Agresyviai besielgiantis vyras buvo uždarytas į policijos areštinę, jam gresia baudžiamoji atsakomybė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

senas emigrantas

senas emigrantas portretas
BMW,bmw,bmw...Lietuvoje padarikyt kaip Airijoje,pakelkyt kaina draudimo jaunimui kas turi masinos su didele kubatura,tai jaunimas nepirks masinu su galinga kubatura ir nelakstys.Pvz Airijoj su 1,4 varikliu draudimas kainoja apie 1,200 e metams,o draugui kuriam 21 metai ir turi pasata su 1,8 varikliu sumokejo 2,700 e metams,tai galit primest kiek kainuos draudimas BMW su varikliu pvz 2,4.Tai Airijoj vazinejosi jaunimas su varikliais 1,2,nei avariju nemaciau per 10 metu,nei girtu BMW...

Tikras

Tikras portretas
kelių džentelmenas.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių