Narkotikus nuteistiesiems mokytojas slėpė apatiniuose

  • Teksto dydis:

Vilniaus pataisos namų Kriminalinės žvalgybos skyriaus pareigūnai sulaikė, kaip įtariama, narkotines medžiagas įnešti bandžiusį mokytoją.

Pareigūnai turėjo žvalgybinės informacijos apie bandymą į įstaigą įnešti narkotines medžiagas, pranešė Kalėjimų departamentas.

Antradienį apie 9.15 val. Vilniaus pataisos namų Kriminalinės žvalgybos skyriaus pareigūnai, turėdami informacijos apie tai, kad Vilniaus mokymo centro mokytojas G. R. su savimi gali turėti draudžiamų nuteistiesiems turėti daiktų, šiam įėjus į Vilniaus pataisos namų teritoriją atliko asmens apžiūrą.

Prieš apžiūrą pedagogui buvo pasiūlyta atiduoti draudžiamus daiktus, tačiau mokytojas pareiškė, kad nieko neturi. Asmens apžiūros metu supratęs, kad draudžiami daiktai bus aptikti, G. R. iš apatinių kelnaičių ištraukė 23 kapsules su galbūt narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis.

Dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti, Vilniaus pataisos namų Kriminalinės žvalgybos skyriuje pradėtas ikiteisminis tyrimas. Asmeniui gresia iki aštuonerių metų nelaisvės.

Šiuo metu Vilniaus pataisos namuose bausmę atlieka 446 nuteistieji.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių