Narkotikų turėję vyrai vogė šulinių dangčius

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienio paryčiais policijos patruliai Vilniuje surado ir sulaikė tris nuotekų šulinių dangčius vogusius vyrus. Vienas jų turėjo švirkšto adatą ir, įtariama, narkotikų. Du iš trijų sulaikytųjų jau buvo ieškomi dėl kitų nusikaltimų, pranešė Vilniaus apskrities policija.

5 val. 20 min. tarnyboje esantiems Patrulių rinktinės pareigūnams buvo pranešta, kad Pilaitėje, Salotės gatvėje trys vyrai, atvažiavę universalo kėbulo tipo mėlynos spalvos automobiliu, vagia nuotekų šulinių dangčius.

Įvykio vietoje pareigūnai pamatė tris neuždengtus šulinius, vagys jau buvo pasišalinę. Tačiau pasprukti jiems nepavyko - ieškant apylinkėse, jie buvo pastebėti krūmynuose, iš „Peugeot 406“ iškraunantys ir slepiantys dangčius.

Trys įtariamieji – T.M., gimęs 1977 metais, A.K., gimęs 1966 metais ir N.S., gimęs 1980 metais, – buvo sulaikyti.

T.M. pareigūnų akivaizdoje bandė išmesti švirkšto adatą ir polietileninį maišelį su galbūt narkotinėmis medžiagomis, o automobilyje aptiktas laužtuvas, didelis ir lenktas atsuktuvas, žemėtos darbo pirštinės.

Trys šulinio dangčiai perduoti bendrovės „Grinda“ darbuotojams, įtariamieji pristatyti į policijos komisariatą.

Pradėtas ikiteisiminis tyrimas dėl neteisėto disponavimas narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti. Vagystės aplinkybės tikslinamos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių