„Lesto“ prašo saugotis jos darbuotojais apsimetinėjančių sukčių

  • Teksto dydis:

Po įvykio Vilniuje, kai elektros skaitiklių keitėju apsimetęs vyras iš buto pavogė daugau nei 26 tūkst. litų, elektros skirstymo bendrovė „Lesto“ prašo gyventojų saugotis sukčių.

Pasak policijos, nusikaltimas įvykdytas apie 10 val. antradienį Žirmūnų gatvėje. Po jo apsilankymo gyventojai pasigedo namie laikytų santaupų - 26 tūkst. 530 litų. Dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Bendrovės teigimu, kad gyventojams nekiltų abejonių dėl darbuotojų bei paslaugos teikėjų veiksmų teisėtumo, visi darbuotojai, atliekantys elektros apskaitų eksploatavimo darbus, su savimi turi ir pateikia specialius pažymėjimus, patvirtinančius „Lesto“ įgaliojimą darbų vykdymui.

Pasak pranešimo, sutartis dėl elektros apskaitos prietaisų (skaitiklių) rodmenų patikrinimo paslaugos teikimo „Lesto“ yra pasirašiusi su trimis paslaugos teikėjais – bendrovė „Elektrovoltas“ apskaitos prietaisų rodmenų nurašymo paslaugą teikia Klaipėdos ir Šiaulių regionuose, bendrovė „Mano būstas LT“ – Vilniaus, Utenos, Panevėžio ir Kauno regionuose, įmonė „Alytaus butų ūkis“ – Alytaus regione.

Gyventojai gali gauti visą informaciją apie jų deklaruotus ar apskaitos prietaisų patikrinimo metu užfiksuotus rodmenis – tereikia prisijungti prie savitarnos svetainės www.manoelektra.lt. Informacija apie „Lesto“ paslaugas teikiama ir klientų aptarnavimo telefonu 1802.


Šiame straipsnyje: Lestosukčiaipinigai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių