Iš lėktuvo – tiesiai į areštinę

  • Teksto dydis:

Vilniaus oro uoste ir pasienyje su Rusija VSAT pareigūnai sulaikė 3 lietuvius, kurie yra nuteisti už nusikaltimus ir vengė teisingumo.

Penktadienį Vilniaus oro uoste nusileidusiame lėktuve buvo 37-erių Šalčininkų gyventojas. Jis iš Anglijos buvo išsiųstas už įstatymų pažeidimus ir į Lietuvą grąžintas reisu iš Londono per Varšuvą. Patikrinę vyro dokumentus pasieniečiai nustatė, kad į užsienį šalčininkietis, matyt, išvyko ne šiaip sau – vyras Lietuvoje yra nuteistas už nusikaltimo padarymą, o jo paiešką nuo rugsėjo 3 d. paskelbė  Vilniaus apskrities policija.

Sulaikytąjį pasieniečiai perdavė policijos pareigūnams.

Dar vieną nuteistąjį už nusikaltimą Vilniaus oro uoste VSAT pareigūnai sulaikė sekmadienį.  Tikrindami reisu iš Donkasterio atskridusio 22-ejų Marijampolės rajono gyventojo dokumentus jie išsiaiškino, kad šio keleivio paiešką nuo birželio 15 d. yra paskelbusi Marijampolės apskrities policija. Sulaikytais perduotas sostinės policijos pareigūnams.

Sieną su Rusija saugantys VSAT Pagėgių rinktinės Kudirkos Naumiesčio užkardos pareigūnai apie vidurnaktį iš sekmadienio į pirmadienį Šakių rajono  Kudirkos Naumiesčio miestelio ribose patikrinti sustabdė automobilį „Peugeot“. Kaip keleivis juo vyko 25-erių Klaipėdos rajono gyventojas. Pasieniečiai nustatė, kad jo kaip nuteistojo už nusikaltimo padarymą nuo rugpjūčio 18 d. ieškojo Klaipėdos apskrities policija. Kudirkos Naumiesčio užkardos pasieniečiai sulaikytąjį perdavė Marijampolės apskrities policijai.

Iš viso šiemet VSAT pareigūnai sulaikė 415 asmenų, kurių dėl įvairių nusikaltimų ar pažeidimų ieškojo Lietuvos ir užsienio šalių teisėsauga.


Šiame straipsnyje: vilniaus oro uostasVSATpolicija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių