Išvežamo kūdikio motina bandė nužudyti vaiko teisių darbuotoją

  • Teksto dydis:

Antradienį Vilniaus rajone esančiame Mostiškių kaime neblaivi motina su peiliu puolė jos vaiko paimti atvykusią vaiko teisių apsaugos darbuotoją. Peilį iš jos rankų išmušė policininkas.

Kaip pranešė Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, apie 15.31 val. patruliuojantis Vilniaus apskrities policijos pareigūnų ekipažas gavo pranešimą, kad smurtaujama namuose, kuriuose yra 8 mėnesių kūdikis.

Socialinė darbuotoja ir seniūnas atvykusiems pareigūnams paaiškino, kad atvažiavo aplankyti socialinės rizikos šeimos, nes turėjo informacijos, kad kūdikio motina kartu su savo broliu girtauja. Neapsikentę agresyviai nusiteikusių asmenų užgauliojimų, seniūnijos darbuotojai išsikvietė policiją ir Vilniaus rajono savivaldybės administracijos Vaiko teisių apsaugos skyriaus atstoves.

Namuose neblaivi 29 metų moteris, ant rankų laikydama kūdikį, plūdo Vaiko teisių apsaugos skyriaus darbuotojas, šaukdama, kad nenori prarasti vaiko dėl savo brolio, kuris pasislėpęs tūno namo palėpėje.

Vaiko teisių apsaugos skyriaus darbuotos nusprendė paimti kūdikį. Joms einant automobilio link, moteris pagriebė peilį ir šaukdama, kad nužudys, puolė vieną jų – kėsinosi durti į kaklą savivaldybės darbuotojai, nešusiai jos sūnų.

Patruliai išmušė peilį moteriai iš rankų ir uždėjo antrankius, tačiau tai jos nenuramino ir sulaikytoji toliau grasino vaiko teisių apsaugos darbuotojai.

Neblaivūs sesuo ir brolis pristatyti į Vilniaus miesto antrąjį policijos komisariatą, o vėliau – blaivytis į nakvynės namus „Sala“. Moteriai nustatytas 1,85 promilės alkoholio girtumas.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasipriešinimo valstybės tarnautojui ar viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
KAIP drįso policininkas prie motiną ranką pakelt, ir dar jos vaiko akivaizdoj? - juk motina bet kuriuo atveju šventa. :/
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių