Išbėgus briedžiui – masinė avarija, žuvo du žmonės

Tragiška avarija įvyko Vilniaus rajone – išbėgus briedžiui, susidūrė trys mašinos, žuvo du žmonės.

Eismo nelaimė įvyko trečiadienio vakarą apie 18 val. 30 min. ties Vainiškių kaimu, pranešė Policijos departamentas.

Keleivinis autobusas, vengdamas susidūrimo su į kelią išbėgusiu briedžiu, atsitrenkė į automobilį „Honda Jazz“. Šis automobilis nuo smūgio trenkėsi į atvažiuojantį automobilį „Daf“, vairuojamą Latvijos piliečio.

Per eismo įvykį žuvo automobilio „Honda“ vairuotojas ir keleivė.

Sužaloti dar du tuo pačiu automobiliu važiavę keleiviai (moteris ir vaikas). Jie išvežti į ligoninę.

Mažylę išgelbėjo saugos kėdutė

Į avariją patekusią 1 metų mergaitę nuo žūties išgelbėjo saugos kėdutė. Toje pačioje mašinoje važiavusios dvi moterys žuvo.

Policija skelbia, kad į masinę avariją patekusiame automobilyje važiavusi mergaitė buvo vežta vaikiškoje saugos sėdynėje. Jai sumušta galva ir veidas, paskirtas ambulatorinis gydymas, skelbia Lietuvos kelių policijos tarnyba.

Kaip skelbė BNS, trečiadienio vakarą,18.26 val., Nemenčinės seniūnijoje, magistraliniame kelyje A14 Vilnius–Utena, Molėtų plente, įvyko masinė avarija – išbėgus briedžiui, susidūrė trys mašinos, žuvo du žmonės.

62 metų vyras, vairuodamas tarpmiestinį autobusą „Man S 18 HOCL“, vykstantį maršrutu Vilnius–Zarasai, neįvertino važiavimo sąlygų – apsnigtos kelio dangos ir pūgos.

Pastebėjęs į kelią iš dešinės pusės įbėgusį briedį, pradėjo staigiai stabdyti, dėl to autobusas, slysdamas, įvažiavo į priešpriešinio eismo juostą, kur susidūrė automobiliu „Honda Jazz“ ir jį nustūmė nuo kelio į griovį, skelbia policija.

Autobusas galu dar kliudė ir priešpriešiais važiavusį krovininį automobilį „DAF CF 75.360“, vairuojamą 42 metų Latvijos piliečio.

Šio įvykio metu žuvo lengvojo automobilio 36 metų vairuotoja ir 25 metų keleivė.

Kartu važiavusi 50 metų moteris nenukentėjo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Laurynas

Laurynas portretas
Atsisveikinti su anapilin išėjusia kauniečiams gerai pažįstamos muzikos grupės "Akustinis fotelis" buvusia nare ir aktyvia Deimantės Kedytės ginėja Meda Mačytė bus galima š.m. kovo mėn. 13 d. antradienį, nuo 15 val. šarvojimo salėje adresu: Kaunas, Krėvės pr. 95 A. (Gerojo Ganytojo bažnyčia) Kovo mėn.14d. 11val. urnos palydėjimas į Veliuonos bažnyčią ir laidojimas. Labai prašome atsinešti savo maldas ir nenešti vainikų. Pagarbiai Medos šeima

Koks tas kelias

Koks tas kelias portretas
ar pagal to kelio statusa jis turi buti aptvertas apsaugine tvora. Kas is atsakingu tai pakomentuos. Ir kodel net prie didziuju miestu ir greitkelis neaptvertas apsaugine tvora. Kiek zinome turi buti aptvertas. Kas is tiesiogiai atsakingu uz tai atsako, zurnalistai tai svarbu parasykite atsakyma media

reiautobuso vairuotojui

reiautobuso vairuotojui portretas
briedžio gyvybė pasirodė brangesnė nei žmonių, o šiuo atveju, netgi dviejų...dasigyvenom...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių