Į taborą važiuojantį viešąjį transportą akyliau stebės policija

  • Teksto dydis:

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto antrasis policijos komisariatas dažnai gauna gyventojų skundų dėl visuomeniniu transportu važiuojančių apsvaigusių, narkotines medžiagas vartojančių asmenų, nepagarbiai, įžeidžiančiai besielgiančių su kitais keleiviais ir sukeliančių konfliktus.

Atsižvelgdami į tai, Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato pareigūnai kartu su SĮ „Susisiekimo paslaugos“ darbuotojais liepos 11 d. Eišiškių plente vėl organizavo bendrą kontrolės priemonę.

Per 2 valandas buvo sulaikytas 31 asmuo, važiavęs visuomeniniu transportu be bilieto, 7 - apsvaigę nuo narkotinių ar psichotropinių medžiagų, vienas važiavusių nevykdė teisėtų policijos reikalavimų, dar 1 keleivis aktyviais veiksmais pasipriešino policijos pareigūnams. Visiems pažeidėjams buvo surašyti administracinių nusižengimų protokolai. Dauguma nuo narkotikų apsvaigusių buvo agresyviai nusiteikę išvydę keleivių kontrolę, tačiau, pamatę policijos pareigūnus, tuojau nusiramindavo. Viena mergina, kuriai buvo surašytas protokolas dėl narkotinių medžiagų vartojimo be gydytojo paskyrimo, buvo nėščia. Ji pati pripažino, kad jau senai vartoja narkotines medžiagas, nors žino, kad tai labai kenkia vaikui, tačiau pasiūlius medicinos pagalbą jos kategoriškai atsisakė.

Policijos pareigūnai, siekdami užtikrinti visuomeniniu transportu važiuojančių asmenų saugumą, ir toliau organizuos reidus kartu su SĮ „Susisiekimo paslaugos“ darbuotojais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

joo

joo portretas
policijai svarbiau bobutes gaudyt, prie turgaus uogas ar grybus pardavinejancias...

Nijolė

Nijolė portretas
Reidas atliktas, ir vėl tyla. Todėl niekad nebus tvarkos, geležinės tvarkos!

ką portretas
reiškia akyliau, kai narkomanai kiekvieną dieną ir naktį , pėsti ir važiuoti , ne šimtai, bet tūkstančiai, pastoviai nenutrūkstamu srautu juda iš visų galimų pusių taboro link, na ir kas, kad policija stebi, bet ne daugiau, man keista kodėl kai vyksta tabore patikrinimai, tai kaip skelbia tikrina tik kelias trobas, juk net per TV pasakodavo tie patys narkomanai, kad pardavinėja narkotrikus kiekvienoje troboje
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių