Į senolės namą įsibrovęs plėšikas gavo pagaliu per galvą

  • Teksto dydis:

2017 m. kovo 31 dieną, apie 5 val., 76-ių metų moteris policijai pranešė, kad Vilniuje, Zuikių gatvėje, išlaužęs verandos duris į jos namą įsibrovė vyriškis, ją smaugė ir reikalavo pinigų. Atvykusiems policijos pareigūnams „karštais pėdsakais“ nepavyko sulaikyti įsibrovėlio, pranešė Vilniaus policija.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai, pradėję ikiteisminį tyrimą, nustatė, kad nusikaltėliui nepavyko pagrobti pinigų, nes nusikaltimas klostėsi ne pagal jo planuotą scenarijų. Tą naktį pas nukentėjusiąją pasiliko nakvoti išvakarėse į svečius atvykęs giminaitis. Išgirdęs namo šeimininkės šauksmą jis įbėgo į kambarį, kuriame buvo smaugiama moteris ir pagaliu trenkė užpuolikui per galvą. Įsibrovėlis išsyk pasišalino iš įvykio vietos.

Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai balandžio 4 d. sulaikė įtariamąjį – trisdešimtmetį vilnietį. Pareiškus įtarimus jis uždarytas į areštinę.

Yra pagrindo manyti, kad įtariamasis galėjo padaryti ir daugiau nusikaltimų, todėl nukentėjusiųjų ar turinčių informacijos apie jo nusikalstamą veiklą prašome kreiptis į Vilniaus apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą telefonais (8 5) 271 6207 ar (8 5) 271 6103.

Baudžiamasis kodeksas už plėšimą, padarytą įsibraunant į patalpą, numato laisvės atėmimo bausmę iki septynerių metų.


Šiame straipsnyje: plėšikaspolicija

NAUJAUSI KOMENTARAI

ciuvelis

ciuvelis portretas
Patarimas - nesiraukite pries kietas bobutes

Anonimas

Anonimas portretas
Ryžas kurva gaidosas. Iškart i gaidyna velnia toki

egle

egle portretas
Kaip jus jo ieskot jai jis matomoi vietoi . Xujovai ieskot.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių