Į darbą skubančią policininkę perėjoje partrenkė 18-metis armėnas

Vilniuje antradienio rytą, prie Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pastato, automobilis sužeidė į darbą einančią policininkę.

Avarija įvyko 7.22 val. ties Birželio 23-osios 16 pastatu, kur įsikūręs apskrities komisariatas. Pirminiais policijos duomenimis, avariją automobiliu „Toyota“ sukėlė 18-metis Armėnijos pilietis. Mašina važiavo į kalną, nuo prekybos centro „Hyper Rimi“ pusės.

42 metų kriminalinės policijos Informacijos ir analizės skyriaus pareigūnė buvo partrenkta einanti per pėsčiųjų perėją, esančią tarp policijos komisariato ir Edukologijos universiteto pastatų.

Policininkė buvo nuvežta į Respublikinę universitetinę ligoninę, ji skundėsi nugaros ir kaklo skausmais. Vėliau ji buvo išleista gydytis į namus.

Toje vietoje prie policijos, kur įvyko avarija, yra įrengti du greičio ribojimo kalneliai, tačiau automobiliai dažnai šioje vietoje lekia didžiuliu greičiu, nepraleidžia pėsčiųjų. Prieš 2-3 metus perėjoje prie policijos komisariato buvo partrenkta kita policijos darbuotoja.

Birželio 23-osios gatvėje yra įrengta ir daugiau greičio ribojimo kalnelių, tačiau vairuotojai dažnai juos įveikia net nepristabdę. Neseniai greičio ribojimo kalnelis iš guminių segmentų gyventojų prašymu buvo įrengtas ties Birželio 23-osios 8 namu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

NA NA

NA NA  portretas
na policininkei tikrai nereikęs ieškoti liudininkų ,kad ne bėgo per perėja apsiavus tapkes , ir niekas neišdrįs kurti kvailų versijų ,juk išliko gyva ,,,,sėkmės ,kol pėstieji ir ratuotieji įsitikina kam pirma važiuoti ,vyksta tragedijos ,,,,

Al

Al portretas
Bus policininkei nauja patirtis, pesciuju pereja suteikia teise saugiai pereiti gatve, bet to negarantuoja, ji privalejo isitikinti jog ja praleidzia, zinoma kaltas vairuotojas, bet ar kam nuo to geriau

jei

jei portretas
tai butu rusas ar zydas kaip visados rasytu lietuvis juk vokietyjoje pagrobes mergina rusas irgi buvo tituluojamas lietuviu ir tai vykdoma pagal /musu globeju/ uzsakyma kuo daugiau pamazgu antlietuvos ir jos zmoniu.....
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių