Girtas vairuotojas suknežino „CityBee“ priklausantį „Porsche“

  • Teksto dydis:

Penktadienio naktį Vilniuje girtas vairuotojas suknežino „CityBee“ priklausantį prabangų „Porsche 718 boxster“, praneša portalas tv3.lt.

Brangus nuomojamas automobilis smarkiai suniokotas Žirnių gatvėje. Čia „Porsche 718 boxster“ rėžėsi į vilkiko puspriekabę. Smarkus smūgis apgadino ir vilkiką. Pastarojo vairuotojas sako važiavęs iš Minsko į Klaipėdą. Artėdamas prie Dariaus ir Girėno gatvės viaduko jis tik išgirdęs smarkų smūgį.

Anot vilkiko vairuotojo, kabrioletu važiavo du jauni vyrukai. Abu jie buvo neblaivūs. Vairuotojui prireikė medikų, tačiau jis sužeistas nesunkiai, sąmonės nebuvo praradęs.

O keleivis nė kiek nenukentėjo. Avarija įvyko vairuotojui galimai viršijus saugų greitį. Dideliu greičiu atskriejęs prabangus automobilis veikiausiai vengdamas atsitrenkti į vilkiką paskutinę akimirką staigiai stabdė, nesuvaldė kabrioleto ir pirmiausia atsitrenkė į atitvarus, tada apsisukęs – į vilkiką.

 

 

Į alkoholio matuoklį „Porsche“ vairuotojas įpūtė 1,41 prom. Avarija vairuotojui atsieis labai brangiai – jam teks atlyginti visą padarytą žalą. „Porsche“ kainuoja daugiau nei 50 tūkst. eurų. Kaltininkas taip pat ilgam praras vairuotojo pažymėjimą, taip pat jam bus skirta bauda.

Šaltinis: https://www.tv3.lt/naujiena/939113/girtas-vairuotojas-vilniuje-sudauze-citybee-prabangu-porsche?t=1.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vairuotojas

Vairuotojas portretas
Galės į donarus užsirašyti ir inkstą parduoti,ar tėveliai butą parduos,kad vaikelis žalą atlyhintu

Jonas

Jonas portretas
Reikia uzdaryti ta nesamoninga city bee, kol daugiau nepridare nesamoniu...!

Julius

Julius portretas
O dabar ponas galės raudoti, valdze vagei, vyska atėmė, rejk emygroti, paskutynis isjunket šviesa uoro oste. Klaidų tekste nėra, dažniausiai tokia genijų rašliava.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių