Girta vilnietė ne tik mušė dukrą, bet ir laikė ją pusbadžiu

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį Vilniuje neblaivi moteris pareigūnų akivaizdoje smurtavo prieš mažametę dukrą, mergaitė pasakojo esanti nevalgiusi ir neprižiūrima mamos.

Kaip pranešė Vilniaus apskrities policija, apie 22.22 val. Vilniuje, Įsruties gatvėje esančio 6-ojo namo  bendro naudojimo koridoriuje neblaivi 33-ejų metų moteris pareigūnų akivaizdoje paėmė šešiametę dukrą už rankos ir tąsydama ją į visas puses sakė, kad dukra „dar gaus į užpakalį“.

Pasak policijos, mergaitė dėl motinos poelgio labai išsigando. Ji policijos pareigūnams vėliau pasakė, kad mama girtauja, neprižiūri jos, dažnai palieka vieną. Šiuo metu ji visą dieną yra nevalgiusi, dėl ko pabėgo iš namų.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas, mergaitė perduota seneliui, moteris uždaryta į areštinę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Onute

Onute portretas
Tai nejos kaltos,kalti jos tevai,nes vaikysteje ja taip pat muse ir laike alkana,zinau,kad alhogliku tampama tada kai gimstama su alhogoliniu genu,nes is tos pacios seimos vienas vaikas gali buti kunigu,antras alhogoliku.tik labai gaila,kad sitos moterys ir toliau gimdo vaikus,kurie kencia.jei butu galima,pagimdei vaika,nepriziuri,atimti motinystes teises ir jokiu daugiau paramu,jokiu pinigu.arba sterilizuoti ponias alhogolikes.tada butu ramybe.

Paslaptis

Paslaptis portretas
Tokias motinas teisti grieštai ir palaikyti bent dvi dienas nevalgius ar pagalvojo kad dukra tit 6 metų man tai sunku suvokti kad tokia mergaite mūsų valstybėja gali būti nevalgiusi visą dieną .,.tai žiauru ir be galo graudu jau geriau tegu valstybė rūpinasi bent pavalgiusi bus

Sandra

Sandra portretas
Padlos tokios o ne motinos jos pacios laisedi needusios paziureciau kiek noretu ,ir kazi ar ji butu norejus buti motinos musama ,zinoma kad ne tiek tokios ir temoka tik pinigus imt uz vaikus ir viska pragert PADLOS visos tokios yra
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių