Garsiajam šokėjui A. Kandeliui – vėl nemalonumai

  • Teksto dydis:

Garsus sportinių šokių šokėjas Andrius Kandelis įtariamas kovo mėnesį Vilniuje sukėlęs avariją ir pabėgęs iš įvykio vietos.

Vyras savo kaltės nepripažįsta, tačiau mašinos, kurią, įtariama, kliudė ir apgadino šokėjas, savininkas sako, kad turi filmuotą medžiagą, įrodančią, kaip vyras bėgo iš avarijos vietos. Jis įtaria, kad A.Kandelis galėjo būti apsvaigęs ir vairavo chuliganiškai.

Ketvirtadienį nukentėjęs vilnietis Linas Lengvelis mobiliojo ryšio telefonu padarytą vaizdo įrašą pateikė administracinę bylą nagrinėjančiam Vilniaus miesto apylinkės teismui.

A.Kandelis pasakojo, kad kovo 22 dieną į darželį vežė savo dukrą. Išėjęs iš darželio pamatė vyrą, kuris fotografavo jo mašiną ir sakė, kad jis įvažiavęs į jo automobilį Geležinio Vilko gatvėje. Šokėjas tikino, kad ant savo mašinos matęs įbrėžimus, kurių po kelių mašinos plovimų net nesimato.

„Man kyla abejonės, ar aš įvažiavau“, – teigė A.Kandelis. Jis sakė, kad važiavęs 60 kilometrų per valandą greičiu, todėl jį kaltinantis vyras galėjo pasivyti.

Teisėjas Arūnas Budrys sakė pastebėjęs, kad Kelių eismo taisyklių pažeidimai šokėjui nėra svetimas dalykas. Jis suskaičiavo, kad vien pernai A.Kandelis už Kelių eismo taisyklių pažeidimus buvo baustas šešis kartus.

„Neįprastas reiškinys, dažnai pažeidžiat Kelių eismo taisykles“, – konstatavo teisėjas.

Vilnietis L.Lengvelis pasakojo, kad važiuodamas Geležinio Vilko gatve automobiliu „Wranger“ ir pajuto smūgį į mašinos galą.

Jis pastebėjo dideliu greičiu manevruojantį „Renault“ automobilį.

„Aš mirksėjau šviesomis – jokios reakcijos. Mačiau, kad žmogus bėga ir nereaguoja į signalą. 112 skambinau“, – pasakojo vilnietis.

L.Lengvelis šokėjo automobilį pasivijo prie darželio Jeruzalėje.

„Aš tau padarysiu, kad tu būsi man įvažiavęs“ , – prisiminė A.Kandelio žodžius vairuotojas.

L.Lengvelis nufilmavo, kaip A.Kandelis nuo jo bėgo žvyrkeliu ir akligatviu, pakėlė kelią užtvėrusį užtvarą.

„Labai įtartinai važiavo, nardė tarp mašinų, man beliko jį vytis. Lėkė labai greitai su mažu vaiku ant priekinės sėdynės, su kėdute, ar ne nežinau“, – žurnalistams sakė L.Lengvelis.

Bylos nagrinėjimą teismas tęs birželio 1 dieną, į jį bus kviečiamas policijos pareigūnas.

34 metų A.Kandelis yra daugybės Lotynų Amerikos šokių čempionatų nugalėtojas.


Šiame straipsnyje: Andrius Kandelisavarijateismas

NAUJAUSI KOMENTARAI

vv

vv portretas
Sokejas - geras, o zmogus - s... Stai ir islenda yla is maiso,tai vagia,tai KET pazeidineja,o dar su vaiku vazineja. Jokios atsakomybes. Ir ka jis sau mano?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių