E. Dragūnas paprašė atidėti jo bylą dėl chuliganizmo

  • Teksto dydis:

Vilniaus miesto apylinkės teismui antrą kartą nepavyko pradėti nagrinėti atlikėjo Egidijaus Dragūno administracinės bylos, kurioje jis kaltinamas nedideliu chuliganizmu ir pasipriešinimu policijai.

Trečiadienį turėjo įvykti bylos posėdis. Teismo atstovė spaudai Rūta Trimailovienė BNS sakė, kad E.Dragūnas teismui pateikė prašymą atidėti posėdį. Planuojama, kad bylos teismas imsis kitų metų sausio 30 dienų.

Posėdi turėjo vykti dar lapkričio 23 dieną, tačiau nieko nepaaiškinęs ir nepranešęs E.Dragūnas neatvyko į posėdį. Teisme nepasirodė nei 40-metis E.Dragūnas, nei jo advokatas. Teismas taip pat negavo jokių pranešimų iš jų apie nedalyvavimo priežastis.

Atlikėjas į nemalonumus su policija įsivėlė naktį iš spalio 21-osios į 22-ąją, kai Vilniuje, važiuodamas automobiliu kaip keleivis, pravažiuojančiam ekipažui rodė nepadorius gestus.

E.Dragūnas  buvo pristatytas į policiją, jam surašytas protokolas už du administracinius pažeidimus.

Atlikėjas jau anksčiau yra baustas už pasipriešinimą policijai.

2015 metų gegužę teismas jam skyrė 86 eurų baudą už tai, kad jis pasipriešino policijai, kai važiavo neužsisegęs saugos diržų, plūdo policininkui, nepateikė prašomų dokumentų.

Už nedidelį chuliganizmą E. Dragūnui dabar gresia bauda nuo 28 iki 86 eurų arba administracinis areštas iki 30 parų. Dėl pareigūno garbės ir orumo įžeidimo gresia bauda nuo 86 iki 144 eurų arba administracinis areštas nuo 15 iki 30 parų.

Atlikėjas dar nėra atgavęs teisės vairuoti automobilį. Pernai gruodį teismas už vairavimą išgėrus teisę vairuoti atėmė dvejiem metams ir dviem mėnesiams. Jam taip pat buvo skirta 723 eurų bauda.

Atlikėjas naktį neblaivus buvo sustabdytas Vilniaus miesto centre, jam buvo nustatytas 1,65 promilės girtumas. Tai – vidutinis girtumo laipsnis.

SEL lyderis anksčiau ne kartą baustas už įvairius Kelių eismo taisyklių pažeidimus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kopas

kopas portretas
Menkysta, ka cia dar rasyti apie ji...

Taigi

Taigi portretas
Gal būt geriausia bausmė būtų jo neleisti į sceną.Gal tada įjungtų smegenis?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių