Du vairuotojai Vilniuje bandė pabėgti nuo policijos

  • Teksto dydis:

Vilniuje per kelias dienas nuo policijos bandė pabėgti du vairuotojai. Vienas bandė taranuoti policijos automobilį.

Šeštadienio naktį 1.42 val. Saltoniškių gatvėje automobilio „Opel Omega“ vairuotojas nepakluso policijos pareigūnų reikalavimams sustoti. Jis bėgo nuo policijos ir taranuodamas apgadino tarnybinius automobilius „Hyundai“ ir VW.

Kaip pranešė policija, persekiojimo metu Ateities gatvėje Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Viešosios tvarkos valdybos Mobilios kuopos pareigūnas panaudojo tarnybinį šaunamąjį ginklą.

Ozo ir Gelvonų gatvių sankryžoje, bėgliui taranavus policijos automobilį „Hyundai“, vienam pareigūnų buvo sužalota ranka. Automobilio 39 metų vairuotojas sulaikytas ir uždarytas areštinėje. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Antradienio vidurnaktį 0.49 val. policijos patrulis pranešė apie Vilniuje, Giedraičių gatvėje, policijos reikalavimui sustoti nepaklususį automobilio „Audi“ vairuotoją.

Daugėliškių ir Šiaudinės gatvių sankryžoje automobilis atsitrenkė į stulpą, kuris nuvirto. „Audi“ važiavę jaunuoliai – du 26-erių ir vienas 18-metis, nesusižalojo. Jie bandė pasišalinti, tačiau buvo sulaikyti.


Šiame straipsnyje: vairuotojaibėgliaipolicija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių