Daug narkotikų: į vakarėlį įsisukus policijai linksmybės baigėsi

  • Teksto dydis:

Vakarėlyje jaunimo pamėgtame klube „sudalyvavo“ ir Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto trečiojo policijos komisariato pareigūnai, rašoma policijos pranešime.

Birželio 22 d. Vilniuje, V. Mykolaičio-Putino g., naktiniame klube, vyko įspūdingas vakarėlis ‒ nusidriekusi eilė prie įėjimo durų nemažėjo iki ryto.

Policijos pareigūnams šiame naktiniame klube darbo netrūko: sulaikyta 10 jaunuolių, kurių amžius nuo devyniolikos iki dvidešimt penkerių metų. Sulaikytųjų gyvenamosios patalpose atliktos kratos, pradėta 3 ikiteisminiai tyrimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti, 2 ikiteisminiai tyrimai ‒ dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu. Visi jie uždaryti į areštinę.

Paryčiais vienoje iš patalpų, pareigūnams atliekant kratas, į duris pasibeldė netikėti svečiai, kurie sukėlė įtarimų, todėl buvo sulaikyti ir pristatyti į policijos komisariatą. Pareigūnų intuicija neapvylė – atlikus sulaikytųjų, kurie teigė grįžę iš minimo naktinio klubo, kratas pas juos rastos galimai narkotinės medžiagos.

Vilniaus miesto trečiojo policijos komisariato pareigūnai aptiko ir paėmė, įtariama, narkotinių medžiagų: 214 įvairių spalvų tablečių, 70 polietileninių maišelių su geltona kristaline medžiaga, 25 polietileninius maišelius su įvairių spalvų milteliais, 2 polietileninius maišelius su augalinės kilmės medžiaga bei vazoną su augalu, turinčiu specifinį kvapą, 2 205 eurus, 3 elektronines svarstykles, 2 malūnėlius-smulkintuvus, 3 „bongus“ - rūkymo prietaisus, 4 mobiliojo ryšio telefonus, planšetinį ir stacionarų kompiuterius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių