Buvusios draugės vos nepadegęs vyras stos prieš teismą

  • Teksto dydis:

Vilniaus apygardos prokuratūros prokuroras Tomas Čepelionis baigė ikiteisminį tyrimą ir Vilniaus apygardos teismui perdavė baudžiamąją bylą, kurioje J. S. kaltinamas grasinimu nužudyti ar sunkiai sutrikdyti asmens sveikatą.

Šių metų sausį tik greita taksi vairuotojo reakcija išgelbėjo moterį, kai buvęs sugyventinis J. S. bandė ją padegti apipylęs benzinu.

2016 m. Vilniaus miesto apylinkės teismas jau buvo nuteisęs J. S. už grasinimus nužudyti buvusią sugyventinę. J. S. siunčiamas grasinančio pobūdžio SMS žinutes moteris vėl pradėjo gauti 2017 m. rudenį, kai, atlikęs vienerių metų laisvės atėmimo bausmę, jis išėjo iš įkalinimo įstaigos.

Tragedija vos nesibaigusi situacija susiklostė šių metų sausį, kai iš namų išėjusi moteris įsėdo į išsikviestą taksi automobilį. Jai nespėjus uždaryti durelių, prie automobilio pribėgo jos buvęs sugyventinis ir, apipylęs mašinoje sėdinčią moterį benzinu, bandė įžiebti rankoje laikomą žiebtuvėlį.

Visa tai išvydęs taksi vairuotojas sureagavo staigiai: iš vyriškio rankų išmušė žiebtuvėlį ir užlaužė jam ranką. Jau kitą žiebtuvėlį rankoje turintį J .S. vairuotojas laikė tol, kol atvyko policijos pareigūnai. Po šio įvykio J. S. buvo suimtas dviem mėnesiams, vėliau griežčiausia kardomoji priemonė pratęsta dar trims mėnesiams.

J. S. gresia laisvės atėmimas iki 20 metų arba iki gyvos galvos.


Šiame straipsnyje: teismasketinimas padegtismurtas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Stiprybes MOTERIAI

Stiprybes MOTERIAI portretas
Zinoma moteris savo pasiekimais, o kokia tragedija asmeniniame gyvenime. Vyras norejo sudeginti savo vaiku mama...PROTO APTEMIMAS nepateisinamas..Jis grasino daug kartu...bet Moteriai apsauga nebuvo uztikrinta. Bausti griezciausiai UZ PASIKESINIMA SAVO ARTIMO !!!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių