Bare triukšmavę vyrai buvo apsiginklavę iki dantų

  • Teksto dydis:

Penktadienį nuvykę raminti triukšmavusios vyrų kompanijos, policijos pareigūnai aptiko neteisėtai laikomų ginklų, pirmadienį pranešė Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Apie 19 val. patruliuojantis pareigūnų ekipažas iš budėtojų gavo pranešimą, kad viešbučio bare Raugyklos gatvėje triukšmauja vyrų kompanija. Nuvykę į įvykio vietą ir tikrindami triukšmadarių dokumentus, pareigūnai pastebėjo ant sofos padėtą rankinę. Kieno ji, nė vienas iš vyrų neprisipažino, kadangi joje pareigūnai aptiko ginklą „Walther“ su dėtuve. Dėtuvėje rasti šeši šoviniai, o ginklo vamzdyje – dar vienas šovinys. Netrukus 28 metų vyras prisipažino, kad rankinė priklauso jam.

Patruliai nusprendė atlikti ir kitų vienoje kompanijoje buvusių vyrų apžiūrą. Apžiūrint 37 metų vyrą aptiktas pistoletas „PM 9-18“ su dėtuve ir aštuoniais šoviniais joje. Vyras pareigūnams pateikė visus reikiamus dokumentus ‒ leidimą nešiotis ginklą, ginklo pažymėjimą.

Tikrinant kitus asmenis, vienas patrulių pamatė, kaip 48 metų vyras staigiai pasilenkė ir vėl išsitiesė. Paklausus, kas nutiko jis tikino, kad pakėlė nukritusią pirštinę, tačiau patrulis pastebėjo, kad vyras stovi koja prispaudęs ginklą „Iž 79-8“, kurio numeris sunaikintas.

Pareigūnai sulaikė dešimties vyrų kompaniją ir pristatė į Vilniaus miesto trečiąjį policijos komisariatą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Orka

Orka portretas
Pagal antraštę vyriokai turėjo būti apsikarstę kulkosvaidžiais, jų juostomis, ant diržų po girliandą granatų, už pečių - dar po granatsvaidį. Jau nekalbant apie peilius auluose ir pilnas kuprines trotilo... Perskaičiau - tpfu, kelis pikštalietus su kulipkom rado. Prasti tie dantys....
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių