Automobilių katalizatorius Vilniuje vogė kauniečiai

  • Teksto dydis:

Nusikaltimus nuosavybei tiriantys Vilniaus apskrities policininkai sulaikė įtariamuosius, įvykdžiusius mažiausiai 38 automobilių katalizatorių vagystes.

Analizuodami Vilniaus apskrityje vykdomus sisteminius nusikaltimus kriminalistai nustatė, kad padaugėjo automobilių išmetamųjų dujų sistemos katalizatorių vagysčių. Ikiteisminių tyrimų metu gauta duomenų apie asmenis, vykdančius šias vagystes.

Trečiadienį kriminalistams įkliuvo du 23-ejų ir 26 metų kauniečiai. Jie sostinėje įvykdė apie 30 katalizatorių vagysčių. Jaunuoliai prisipažino, vogę katalizatorius. Jiems paskirtos su laisvės atėmimu nesusijusios kardomosios priemonės, pranešė policija.

Kriminalistai, tęsdami tyrimą, nustatė dar du katalizatorių vagystėmis įtariamus vilnietį ir kaunietį – 35-erių ir 29 metų. Vyrai sulaikyti penktadienį, įtariant 8 katalizatorių vagystėmis sostinės Antakalnio rajone. Jiems taip pat paskirtos kardomosios priemonės, nesusijusios su laisvės atėmimu.

Pareigūnai turi duomenų, kad šie asmenys galėjo įvykdyti ir daugiau tokio pobūdžio nusikaltimų Vilniuje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Budelis

Budelis portretas
Sodinti lochus ilgiems metams...

vadas

vadas portretas
patiems jums galvas nupjaut , mentu pakalikai oziagalviai

DJ

DJ  portretas
Ten platinos yra labai mažai, snors jie mano atvirkščiai !. Iš tokio kiekio platinos ten tai daugiausia gausi 20 jievrėjų ir 5 metus kalėjime, tai ar verta ?. Banditų vieta kalėjimuose !.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių