Automobilį apvogti bandžiusiam romui miške pasislėpti nepavyko

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį, rugpjūčio 18 dieną, Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės pareigūnai operatyviai sulaikė romų tautybės vyrą, bandžiusį apvogti automobilį.

Apie 8 val. 28 min. vienas sostinėje patruliuojančių patrulių ekipažų gavo pranešimą, kad Metalo g., Vilniuje, romų tautybės vyras išdaužė automobilio VW stiklą ir nubėgo taboro link.

Netrukus Dariaus ir Girėno gatvėje, miške, pareigūnai pastebėjo besislepiantį bei nurodytus požymius atitinkantį vyrą ir jį sulaikė.

Kaip paaiškėjo, jį pastebėjo ir šauksmu išgąsdino pats nukentėjusysis, todėl romų tautybės vyrui beliko tik sprukti.

Trisdešimt penkerių metų vyras pristatytas į Vilniaus miesto antrąjį policijos komisariatą.


Šiame straipsnyje: vagystėautomobilispolicija

NAUJAUSI KOMENTARAI

TėeS-eLKaD-istė Onyyyytė Kyyyšininkyyytė praneeeša:_2

TėeS-eLKaD-istė Onyyyytė Kyyyšininkyyytė praneeeša:_2 portretas
O ko nesėdėt, jei už nugaros „šlovingosios“ TėeS-eLKaD-istų partijos bendraminčiai, oonyyttėss kkyšininkkyytėsss kklloonnaaii, ggimminiiinggooss ssieloooss, o virš jos savivaldybėje dar kupčinsko sukonstruota sėdi iš tokių gricienių gaunamų kyšiukų mylėtojų visa piirrramidė! Ištrauksi tokį bagdoniuką iš pagrindo ir piirramidė gali griūti! O siaube! Šitiek dirbta, šitiek sunkumų ir gėdos pergyventa! Šitiek niekšybių prikrėsta!! Na, bet vertėjo pasistengti! Pinigėliai tik maloniai šlama, tarytum ošia!.. Svarbiausia - sąžinę kaip nors užsiliūliuoti, ir nutaisyti snukelį - lyg aš čia ir ne prie ko! Tokias gricienes skiria, nuima ir myli savivaldybių merai. Paplokime jiems!

tadas

tadas portretas
lietuviskai butu cigonas o ne romas. juk nevadiname lenku poliakais.

kaunas

kaunas portretas
Ne romas,o cigonas-arkliavagys :-)))
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių