Apvogtas garsus kovotojas H. Vikšraitis: dingo kieme paliktas BMW

  • Teksto dydis:

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį apvogtas profesionalus kovotojas Henrikas Vikšraitis. Ilgapirščiai nugvelbė šeimos automobilį. Su portalu bendravusi kovotoja žmona Akvilė teigia, kad gaila ne tik transporto priemonės, bet joje likusių taip mylimų dukros daiktų.

Sportininko žmona pasakoja, kad paskutinį kartą savo automobilį matė šeštadienį, kuomet apie 21 val. grįžo iš prekybos centro „Ozas“. Šeimos BMW buvo paliktas sostinėje, Ateities 2E esančio kiemo aikštelėje.

„Šiandien ryte, apie pusę 8 val., vedžiojau šuniuką po kiemą. Kadangi mašina buvo kitoje kiemo pusėje, aš jos iškart nepasigedau. Tačiau priėjusi tą vietą, kur automobilį palikome, nustėrau – jo ten nebuvo“, – nemalonius įspūdžius portalui pasakoja A. Vikšraitienė.

Ypač gaila jame buvusių mylimų dukros daiktų.

Moteris teigia, kad nieko nelaukdama parbėgo namo ir pažadino miegojusį vyrą. Jam patikėti buvo ypač sunku, tačiau dar kartą apėjęs kiemą ir supratęs, jog automobilis tikrai pavogtas, apie tai pranešė policijai.

„Labai tikimės, kad automobilis atsiras. Ypač gaila jame buvusių mylimų dukros daiktų“, – viliasi kovotojo žmona ir prašo visuomenės pagalbos. Ką nors žinantys gali pranešti Bendruoju pagalbos telefonu 112.

Asmeninio archyvo nuotr.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tomas

Tomas portretas
Juokingi zmones kurie raso kad bmw markes automobilis yra "p3d3rastiskas" ar kad kovotojo smegenys atidauzyti. I save paziurekit, elgiates kaip padugnes su tokiu mastymu, galvodami taip apie kitus zmones, kuriu net nepazystat:)) automobilis ar jo profesija nepasako visko apie asmeni, zmones vairuoja tai kas jiem patinka, sportuoja ar dirba savo darbus, klaunai. Stiprybes seimynai, linkiu atrast automobili ir mylimus daigtus.

Alius

Alius portretas
Turbur tas rašytojas pats vazineja su opeliu gaidosas,kar rašineji nesamones

šiek tiek neaišku

šiek tiek neaišku portretas
Kam tam garsiam kovotojui p€d€rastiškos markės automobilis? Kiek žinau, tikrai ne visi kovotojai yra agresyvus idiotai atitrankytomis smegenimis. Bet automobilis daug ką apie savininką pasako. Jei Vokietijoje - tai pensininkų pamėgta markė, tai Lietuvoje... :)
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių