Vėl grasinimai susprogdinti: šįkart – Apeliacinį teismą

  • Teksto dydis:

Dėl grasinimų susprogdinti Apeliacinį teismą ketvirtadienio popietę buvo evakuotas teismo pastatas Vilniaus centre.

Per patikrinimą, kuris baigtas 16 val. 18 min., policija sprogmenų nerado.

Vilniaus policija pranešė pusę trijų popiet sulaukusi pranešimo iš žmogaus, kuris teigė girdėjęs pokalbį, iš kurio suprato, kad ketinama susprogdinti Apeliacinį teismą. Pareigūnų teigimu, pareiškėjas nurodė, kad girdėjo apie planuojamą sprogimą trečią arba pusę keturių popiet.

Prie Lukiškių aikštės esančiame pastate yra įsikūrę Vilniaus apygardos teismas ir Lietuvos apeliacinis teismas, jie patikrinimo metu buvo evakuoti.

BNS korespondentė matė, kad prie teismo pastato Gedimino prospekte budėjo kelios gaisrinės, greitosios pagalbos automobilis ir policija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tame teisme įdarbinta daug degradų, idiotų, padugnių

tame teisme įdarbinta daug degradų, idiotų, padugnių portretas
Lietuvos teismuose susikaupė visokie eunuchų, recidyvistų, idiotų, incesto pasekmių paliuonys iš uždaros recidyvistų zonos Jakutijoje,m suvažiavo į Lietuvą visokie išsigimę ir atsiradę po eunucho bei gaidviščio sukergimo recidyvistai Mi.iai, Sid.iai, Sinke,ičiai, Arma.iai, visokios degradavisios Jan,vičienės, Štuo,ienės ranka rankon dirba su nusikaltėliais, už kyšius išsuka nuo atsakomybės pedofilus, narkodilerius recidyvistus...išsigimusių ir patologinių idiotų Mi.ių, Sin,evičių išsigimusiems narkomanams idiotams vaikams nupirkti falšyvi dokumentai, diplomai, narkomanai apiforminti teismų tarnautojais, degradavę išsigimę asmenys teiksėsaugoje...ten sprogimas realus dėl degradacijos, išsigimimų pačių tų teismų tarnautojų tarpe - ten išgamos, nepilnaverčiai, amoralūs, tiesiogiai talkinantys sektoms, narkodileriams, pedofilams, išsigimėliams žmogžudžiams ir recidyvistmas, tai faktas. Tokių degradų nerasite jokioje mirtininkų įkalinimo kameroje - tas teismas - tikrųjų išgamų lizdas.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių