A. Zuokienė Seimo rinkimuose dalyvaus su vyro vadovaujama partija

  • Teksto dydis:

Buvusi parlamentarė Agnė Zuokienė dalyvaus Seimo rinkimuose su vyro Artūro Zuoko vadovaujama Lietuvos laisvės sąjunga (liberalais), tačiau kol kas netaps šios partijos nare.

„Didžiausias apsisprendimas dėl kandidatavimo yra tai, kad jau 14 metus organizuoju projektą „Nedelsk“, tokiu būdu, matyt, turėjau tiek kontaktų, kiek sunku patikėti, esu aplankiusi 650 skirtingų Lietuvos vietovių, tad žinau realias žmonių problemas, kuo jie gyvena, ypač gerai, manau, kad žinau problemas ir žinau, kaip jas spręsti sveikatos apsaugos srityje“, – BNS ketvirtadienį sakė A.Zuokienė.

Ji Seimo rinkimuose jau debiutavo 2008-aisiais tuometinės Liberalų ir centro sąjungos sąraše, tačiau liko už pirma brūkšnio ir į tuomet Seimą nepateko. Į parlamentą ji atėjo 2009-ųjų pabaigoje, pakeitusi mandato atsisakiusi savo vyrą A.Zuoką. Tuomet ji dirbo Sveikatos reikalų komitete.

Lietuvos laisvės sąjunga (liberalai) dar nėra patvirtinusi kandidatų sąrašo, tačiau A.Zuokienė sakė išreiškusi pageidavimą būti įrašyta 7-uoju numeriu. Ji taip pat balotiruosis Šeškinės vienmandatėje apygardoje.

A.Zuokienė rinkimuose kandidatuoja kaip nepartinė – į Lietuvos laisvės sąjungą ji sako stosianti nebent po rinkimų.

„Esu jau buvusi vienos partijos nare, buvau Socialdemokratų partijoje, tačiau nusivylusi būtent jų sveikatos politika išėjau. Jei būsiu išrinkta į Seimą, manau, kad tikrai tuomet dirbsiu su Lietuvos laisvės sąjunga ir, jei bus stipri komanda, su kuria bus galima daryti įtaką sveikatos apsaugos daliai, tikėtina, kad tapsiu šios partijos nare“, – aiškino A.Zuokienė.

Šeškinės vienmandatėje apygardoje taip pat į Seimą ketina kandidatuoti „darbietis“ Vytautas Gapšys, Liberalų sąjūdžio atstovas Andrius Mazuronis, socialdemokratas Algirdas Sysas, konservatorius Audronis Ažubalis.

Seimo rinkimai vyks 2016 metų spalį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

k

k portretas
viska pamina po kojom,kad tik prie lovio pripulti

Mukas

Mukas portretas
Kas juos rinks? Uztenka Vilniaus milijardiniu skolu. Siaubas.

DJ

DJ portretas
Beje Zuokas nevadink savo partij1 liberale, o greičiau koncervativesnė, nes žinai ką reiškia liberalizmas ?, tai va mes ta pavadinimą po velnių !.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių