„Wizz Air“ pradėjo skrydžius iš Vilniaus į Reikjaviką

  • Teksto dydis:

Oro linijų bendrovė „Wizz Air“ pradėjo skrydžius iš Vilniaus dar viena kryptimi. Naujausias aviakompanijos maršrutas nuo šiol tiesiogiai, du kartus per savaitę – pirmadieniais ir penktadieniais – jungs Lietuvos sostinę su vaizdinguoju Reikjaviku Islandijoje.

Įsikūręs Faksaflojo įlankos pietinėje pakrantėje, Reikjavikas savo gamta, peizažais ir savitu architektūros stiliumi traukia tiek pradedančius, tiek patyrusius turistus.

„Džiaugiamės pradėję dar vieną įdomų maršrutą iš Vilniaus, sujungsiantį Lietuvą su įstabiuoju Reikjaviku – įsimintinų atostogų kryptimi, – sako „Wizz Air“ korporatyvinės komunikacijos vadovas Gaboras Vasarhelyi‘s. – Mūsų aviakompanijos lėktuvai į Reikjaviką skraidys pirmadieniais ir penktadieniais, tad keleiviams iš Lietuvos bus patogu Islandijoje praleisti savaitgalį. Bilietus skrydžiui naujuoju maršrutu jau dabar galima užsisakyti mūsų interneto svetainėje.“

„Reikjavikas taps vienu tolimiausiu taškų, kuriuos galima pasiekti iš Vilniaus oro uosto. Ir nors atrodo, jog Islandija labai tolima ir egzotiška šalis, vis dėlto, ji labai artima kiekvieno lietuvio širdžiai. Juk būtent islandai pirmieji pripažino mūsų Nepriklausomybę. Nutarusieji vykti į Islandiją ne tik aplankys stebuklingos gamtos šalį, bet ir pamatys jau keletą metų iš eilės pripažintą vienu geriausiu Europoje Reikjaviko oro uostą“, – sako Lietuvos oro uostų komercijos direktorė Jūratė Baltrušaitytė.

„Wizz Air“ prie savo Vilniaus tinklo neseniai prijungė ir daugiau populiarių atostogų krypčių – pradėjo skrydžius į Prancūzijos kurortą Nicą ir Barį Pietų Italijoje. Nuo kitų metų pradžios aviakompanija pasiūlys skrydžius į Grenoblį, įsikūrusį Prancūzijos Alpėse, o nuo rugsėjo – į Lenkijos sostinę Varšuvą.

Nuo spalio 30 d. oro linijų bendrovė taip pat pradėjo tris naujus skrydžius iš Kauno, sujungiančius Laikinąją sostinę su trimis Norvegijos miestais: Stavangeriu, Bergenu ir Olesiundu. Šių maršrutų perkėlimas į Kauno oro uostą suteiks keleiviams iš Lietuvos dar platesnį pasirinkimą tarp Lietuvos oro uostų.

„Wizz Air“ šiuo metu siūlo 29 maršrutus į 15 šalių iš Vilniaus, Kauno ir Palangos oro uostų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių