Iš Vilniaus jau galite pasiekti Geteborgą ir Paryžių

  • Teksto dydis:

Oro linijų bendrovė „Wizz Air“ sekmadienio vakarą pradėjo skrydžius iš Vilniaus į Geteborgą, o bendrovė „airBaltic“ skaraidina iš Vilniaus į Prancūzijos sostinę Paryžių.

Skrydis – du kartus per savaitę

Skrydis du kartus per savaitę sujungs Lietuvos sostinę su Geteborgu Švedijoje. Bilietus jau dabar galima įsigyti svetainėje wizzair.com, jų kaina prasideda nuo 9,99 Eur.

Geteborgas – antrasis pagal dydį miestas Švedijoje, įsikūręs vakarinėje Švedijos pakrantėje ir žinomas dėl savo turtingo kultūros paveldo. Geteborgą vertina ir studentai, kadangi ten įsikūrę garsūs universitetai.

„Džiaugiamės pradėdami vykdyti skrydžius dar viena patrauklia kryptimi iš Vilniaus. Geteborgas, antrasis pagal dydį Švedijos miestas, nuo šiol keleiviams yra prieinamas mūsų mažų kainų skrydžiais, – sako „Wizz Air“ korporatyvinės komunikacijos vadovas Gabor‘as Vasarhelyi‘s. – Esame įsitikinę, kad naujasis maršrutas bus toks pat populiarus kaip ir kiti 28 maršrutai mūsų Lietuvos tinkle, o mūsų lietuvių įgula nekantraudama laukia, kol galės pasveikinti visus keliaujančius į Geteborgą.“

„Džiugu, kad skrydis į antrą pagal dydį Švedijos miestą Geteborgą dar labiau sustiprins susisiekimą su kitame Baltijos jūros krante esančiu Skandinavijos regionu. „Wizz Air“ skrydžius iš Vilniaus į Stokholmą jau pamėgo nemažai įvairių segmentų keliautojų: turistų, verslininkų, studentų ar išeivių, todėl tikime, kad jie pasinaudos patrauklia galimybe aplankyti švedų „Mažuoju Londonu“ vadinamą Geteborgą“, – sako Lietuvos oro uostų Komercijos direktorė Jūratė Baltrušaitytė.

Praėjusiais metais bendrovė pervežė 1,2 milijono keleivių iš Lietuvos. Šiuo metu tarptautiniame Vilniaus oro uoste aviakompanija bazuoja 4 bendrovės orlaivius bei jungia daugiau nei 100 bendrovės darbuotojų.

Su naujausiu maršrutu į Geteborgą „Wizz Air“ iš trijų Lietuvos oro uostų siūlo 29 maršrutus į 15 šalių, taip siekdama užtikrinti geresnį susisiekimą tarp Lietuvos ir kitų Europos šalių bei patenkinti verslo ir laisvalaikio keliautojų poreikius.

Sugrąžino skrydžius į Paryžių

Baltijos šalių oro linijų bendrovė „airBaltic“ kovo 26 d. pradėjo skrydžius iš Vilniaus į Prancūzijos sostinę Paryžių, taip Lietuvos ir Prancūzijos gyventojams suteikdama geresnes keliavimo galimybes.

„Džiaugiamės galėdami keliautojams iš Lietuvos ir vėl pasiūlyti skrydžius į Paryžių. Šiai krypčiai matome vis didesnį poreikį. Maršrutas prisidės prie jau vykdomų tiesioginių skrydžių į Paryžių iš Rygos ir Talino bei sustiprins „airBaltic“ bendrovės padėtį Baltijos šalyse“, – sako „airBaltic“ vyresnysis susisiekimo viceprezidentas Wolfgang Reuss.

„airBaltic“ skrydžius iš Vilniaus į Paryžiaus oro uostą vykdys 4 kartus per savaitę. Skrydžiai bus vykdomi „Bombardier 737“ lėktuvais. Kelionės iš Vilniaus į Paryžių trukmė – 2 val. 45 min. Bilietas į vieną pusę kainuos nuo 39 eurų, įskaitant oro uosto mokesčius ir rinkliavas.

Baltijos šalių oro linijų bendrovė „airBaltic“ skraido į daugiau nei 60 Europos, Skandinavijos, NVS šalių ir Viduriniųjų Rytų miestų. Lietuvoje „airBaltic“ skrydžius vykdo iš Vilniaus ir Palangos oro uostų į Stokholmą, Berlyną, Amsterdamą, Rygą, Taliną, o nuo šiol ir į Paryžių bei Miuncheną. Taip pat bendrovė siūlo naujus tiesioginius skrydžius iš Talino bei Rygos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių