„Western Union“ iš Piterboro į Vilnių perkels dalį darbo vietų

Pasaulinio grynųjų pinigų perlaidų lyderė „Western Union“ iš gausiai lietuvių emigrantų apgyvendinto Jungtinės Karalystės miesto Piterboro į Vilnių ketina perkelti dalį darbo vietų.

„Tai yra tiesa, tai yra dalis padalinio plėtros Lietuvoje“, - BNS patvirtino „Western Union Processing Lithuania“ atstovė Ilona Žibikienė.

Planuojama, kad iš Anglijos bus perkelta iki 50 darbo vietų, kurios pirmiausiai bus pasiūlytos šiuo metu biure Piterbore dirbantiems žmonėms.

„Siekdama suteikti savo klientams geriausias paslaugas ir produktus, „Western Union“ peržiūri savo pasaulinių operacijų struktūrą ir siūlo perkelti dalį darbo vietų iš Piterboro į Vilniuje esantį centrą“, - teigiama BNS atsiųstame „Western Union“ atstovės komentare.

Piterboro žiniasklaida skelbia, kad vienas didžiausių miesto darbdavių apie sprendimą perkelti darbo vietas paskelbė, kai Jungtinės Karalystės premjerė Theresa May (Tereza Mei) pradėjo „Brexit“ procedūras.

„Western Union“ biure Piterbore dirba apie 270 žmonių, o Vilniaus biure - apie 1700 darbuotojų.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

cia

cia  portretas
cia kaip su barklajum kaip dziaugesi barklajus i lietuva atejo o pasirodo kad tik trisdeimt procentu lietuviu dirba visi kiti uzsienieciai tas pars bus siuo banku
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių