Vyriausybės kanceliarija moka už tuščią premjero rezidenciją

  • Teksto dydis:

Valstybės vadovų rezidencijų kvartale Turniškėse, Vilniuje, stovintis premjerui skirtas tarnybinis namas jau metus negyvenamas. Svarstoma, kam panaudoti šią rezidenciją, kuri ir būdama tuščia siurbia mokesčių mokėtojų pinigus, rašo „Lietuvos žinios“.

Nuo šių metų sausio iki gruodžio pastato eksploatacijai išleista 6,8 tūkst. eurų. Brangiausiai – 3,2 tūkst. eurų – kainavo rezidencijos šildymas. Už elektros energiją minėtu laikotarpiu sumokėta 2,2 tūkst. eurų, už vandenį – 100 eurų, o už teritorijos priežiūrą ir patalpų valymą –1,3 tūkst. eurų. 2016 metais premjero rezidencijai Turniškėse išlaikyti išleista 11,2 tūkst. eurų, 2015 metais – 12 tūkst. eurų.

Pasak Vyriausybės kanceliarijos atstovų, esama svarstymų, kaip toliau naudoti negyvenamą premjero rezidenciją. „Kol kas šie svarstymai yra darbinio pobūdžio, viešai apie juos informuosime, kai jie įgaus konkretesnį pavidalą. Dėl sprendimų priėmimo – na, jis galimas tikriausiai kitais metais“, – aiškino jie.

Premjero S. Skvernelio šeima gyvena nuosavame name Vilniaus pakraštyje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jurgis

jurgis portretas
čia akivaizdus pinigų vogimas iš mokesčių mokėtųjų kišenės 1 klausimas ar ilgai dar bus iš mūsų vagiamos pensijos algos ne algos ,o pašalpos kruopoms kirmėlėtoms .2 klausimas kada žurnalistai parašysit ar visi moką valdininkai seimo nariai ,vyriausybės nariai šiukšlių mokestį nors jau vienas tai jau tikrai nemoką ir kada pradės purtyti tą šiukšlių mafiją ten tokie milijonai sukasi net žinant blogą darosi

Zenonas Priekuliškis

Zenonas Priekuliškis portretas
Jeigu naudoji elektrą, tai nuo kvadratų privalo mokėti ir už šiukšles. Jeigu patapus nulinei oro temperatūrai atidarinėji langus duris atšaldai, vėliau aišku uždarinėji galima ir nekūrenti t.y. nešildyti, jeigu šildysi tik retkarčiais galimas pelėsis. Šioje valstybėje negyvendamas, tik palikdamas automatinį rėžimą minimaliam apšildymui, kur begyvensi ar bedirbsi mokėsi už šiukšlių išvežimą, todėl skvernelis lai moka nors už šiukšles, supras kokia nesąmonė valstybėje dedasi.

Anonimas

Anonimas portretas
tai jei ji tuščia tai iš kur išlaidos kas tada sunaudojo vandenį ir elektrą o be to jei niekas negyvena tai ir šildymą išjungti o kam, žmonės turintys sodybas sodus ir gyvenantys tik vasarą žiemos metu nekūrena ir nieko nenutinka kada išmoksite ūkiškai tvarkytis su valstybės turtu tada it turtingi būsim
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių