Vilnius – tarp 18 gražiausių lankytinų pasaulio kampelių

  • Teksto dydis:

Visame pasaulyje populiarus pramogų ir socialinių naujienų tinklapis „BuzzFeed“ paskelbė 18 pasaulio vietų, kurias verta aplankyti 2016-aisiais. Vilnius –  tarp įspūdingiausių aštuoniolikos pasaulio kampelių.

Amerikiečių portalas, kuriame naujienas skaito ir jomis aktyviai dalijasi daugiau nei 200 milijonų skaitytojų, siūlo atrasti Lietuvą – kaip įvairiapusę ir daug kuo galinčia nustebinti šalį. Pažintį su Lietuva siūloma pradėti nuo sostinės Vilniaus, kurio senamiestis įtrauktas į „UNESCO“ paveldo sąrašą. „Pribloškianti architektūra ir istorija, įspūdingi miškai, gražūs paplūdimiai ir išskirtinis maistas – tai tik keletas dalykų, kuriuos gali pasiūlyti ši šalis“, –  rašoma portale „BuzzFeed“.

Tarp 18 „BuzzFeed“ rekomenduojamų aplankyti vietų  –  Kuba Havanoje, Sicilija Italijoje, Bavarija Vokietijoje, Katmandu Nepale ir kt. Visas kitas rekomenduojamas kryptis galite perskaityti portale.

Tai jau ne pirmas kartas, kai Lietuvos sostinė minima tarp neatrastų ir vertų aplankyti pasaulio kampelių: vienas populiariausių kelionių žurnalų „National Geographic“ šiemet rekomenduoja aplankyti Vilnių visiems, ieškantiems Kalėdų stebuklo.  Po pasaulį keliaujantis verslininkas amerikietis A. Hendersonas savo tinklaraštyje šiais metais paskelbė 5 šalis, kurios yra geriausios verslui kurti – tarp jų ir Vilnius, kuriame galima rasti daug profesionalų specialistų, palankią verslui aplinką bei palyginti nedidelius mokesčius.


Šiame straipsnyje: BuzzfeedportalasturizmasVilnius

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių