Vilniuje vyks tarptautinė mintino skaičiavimo olimpiada

  • Teksto dydis:

Vienintelė Baltijos šalyse tarptautinė vaikų intelekto lavinimo akademija "MENAR akademija" kviečia į jau trečius metus organizuojamą "MENAR olimpiadą 2016".

Šiai metais olimpiada bus išskirtinė - šiemet ji paskelbta tarptautine, kadangi dalyvaus ne tik vaikai iš Lietuvos, bet ir iš kitų šalių. O olimpiados atidarymą paskebs pats metodikos sukūrėjas Halit Sen.

Jau trečią kartą Lietuvoje bus demonstruojamas iš Azijos šalių kilęs ir visame pasaulyje paplitęs specifinis matematinis skaičiavimas mintinai valdant Abakusą ir Anzaną. Net 200 vaikų iš Lietuvos bei kitų šalių čia susikaus dėl geriausio MENAR'isto vardo. Matematinės kovos vyks skirtingose amžiaus grupėse: 5-7 m., 8-9 m. ir 10-15 m. Olimpiados metu laukia ne tik įtemptos varžybos. Vaikai pademonstruos žiūrovams, kad vienu metu galima  mintinai atlikti sudėties ir atimties veiksmus su šimto skaičių seka, bei tuo tat metu dainuoti bei šokti.

Lapkričio 26 d. 11 val. Vilniuje, viešbutyje "Crowne Plaza Vilnius", susirinks aplinkinius stebinantys ypatingą skaičiavimo mintinai techniką įvaldę 5-15 metų vaikai.

„Menar Mental Arithmetic“ – tai nuo 2013 m. pradžios Lietuvoje duris atvėrusi nauja tarptautinė vaikų intelekto lavinimo akademija. Čia 4 – 15 metų vaikai smagių ir įdomių užsiėmimų metu mokomi ypatingos skaičiavimo mintinai technikos pagal programą, kilusią iš Azijos šalių, ir jau daugiau nei 30 metų taikomą visame pasaulyje.

Renginio programa:

11:00 - Renginio atidarymas

11:15 – Užduočių sprendimo lapuose rungtis

11:45 – Anzan (skaičiavimo mintinai) rungtys atskiruose pogrupiuose

15:00 - Anzan SUPERFINALAS – susirungs stipriausi Menar‘istai

15:30 - MENAR'istų ŠOU – skaičiavimas dainuojant bei apdovanojimai


Šiame straipsnyje: skaičiavimasOlimpiadavaikai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių