Vilniuje prasidėjo tarptautinė studijų paroda

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį Vilniuje, parodų ir kongresų centre „Litexpo“, prasidėjo tris dienas truksianti tarptautinė mokymosi, žinių ir karjeros planavimo paroda „Studijos 2016“.

Šiemetinės parodos tema – „Sprendimą priimi ne vienas“. Joje didelis dėmesys bus skiriamas tėvų bei mokytojų auditorijai: vyks specialūs seminarų ciklai, kokį vaidmenį jie turi užimti vaikui darant sprendimą, kur studijuoti, kaip motyvuoti vaiką mokytis, kaip padėti jam rasti savo kelią.

Parodos renginiai užims visas „Litexpo“ sales ir papildomas renginių erdves.

Abiturientai galės susipažinti su Lietuvos aukštųjų mokyklų – universitetų, kolegijų – siūlomomis specialybėmis ir studijų sąlygomis, reikalingiausiomis profesijomis ir amatais, užsienio universitetų ir kolegijų studijų programomis, sužinoti kaip pradėti nuosavą verslą, išmokti geriau pažinti save, formuoti tikslus, planuoti ateitį.

Taip pat parodoje bus galimybė sužinoti apie studijų finansavimą, gauti karjeros ir psichologų konsultaciją, padiskutuoti su aukštojo mokslo ir verslo atstovais.

Ekspozicijoje „Inovacijų alėja“ bus siekiama sudominti technologiniais mokslais, pademonstruoti galimybes, paskatinti studijuoti, kelti aukštojo mokslo Lietuvoje vertę, supažindinti jaunimą su įvairiomis naujųjų medijų kultūros formomis, pademonstruoti meno sąsajas su informacijos ir komunikacijos technologijomis, žinių ekonomika, naujųjų medijų įtaką įvairiose visuomenės gyvenimo srityse.

„Idėjų inkubatoriuje“ garsūs žmonės pristatys savo patirtį.


Šiame straipsnyje: studijosparodaLitexpo

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių