Vilniuje prasidėjo inovacijų forumas

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį Vilniuje prasidėjo inovacijų forumas „Innovation Drift“, kuriame dalyvaus daugiau nei 1 tūkst. verslininkų, išradėjų, tarptautinių organizacijų atstovų.

Renginyje dalyvaus Tarptautinės telekomunikacijų sąjungos generalinis sekretorius Houlinas Zhao, pranešimus skaitys „Google“ rinkodaros vadovas Baltijos šalyse Regimantas Urbanas, buvęs socialinio tinklo „LinkedIn“ vadovas Europoje Kevinas Eyresas, kosmines ekspedicijas į Marsą planuojančios „Mars One“ vadovas Basas Lansdorpas ir kiti.

Specialios sesijos renginyje bus skirtos intelektinei nuosavybei, bepiločiams lėktuvams, kosminiams tyrimams, pradedančiosioms įmonėms („startuoliams“), kultūros ir kūrybinėms industrijoms.

Vilniaus inovacijų forumas taip pat kvies į inovacijų mugę, kurioje bus galima gyvai išbandyti naujausias Lietuvoje kuriamas technologijas ir produktus. Verslo plėtros galimybių ieškančios įmonės papildomai bus kviečiamos į partnerystės renginį, kuriame galės užmegzti naudingų ryšių su potencialiais partneriais iš Lietuvos ir užsienio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių