Vilniuje – nauja „Uber“ programėlės funkcija

  • Teksto dydis:

Šiandien Vilniuje pradeda veikti nauja „Uber“ partnerių-vairuotojų programėlės funkcija. Ji padės sujungti „Uber“ partnerius-vairuotojus ir keleivius, keliaujančius ta pačia kryptimi. Ši funkcija atvers naujas pavėžėjimo paslaugų galimybes ir, kaip tikimasi, leis kur kas efektyviau išnaudoti sostinėje važinėjančius automobilius.

Nuo šiol „Uber“ partneriai-vairuotojai galės nurodyti kryptį, kuria ketina važiuoti, o programėlė automatiškai parinks keleivį, kurio pasirinktas kelionės tikslas bus toje pačioje miesto dalyje. Pavyzdžiui, iš savo darbo į namus grįžtantis partneris-vairuotojui galės pakeliui pavežti ta pačia kryptimi keliaujantį „Uber“ programėlės naudotoją.

Tokiu būdu partneriai-vairuotojai su „Uber“ galės ne tik papildomai užsidirbti, bet ir sumažinti savo kasdienių kelionių išlaidas, nesvarbu, į kurią miesto vietą važiuotų – namus, darbą ar sporto klubą.

„Dažnai girdime raginimus naudotis vienu automobiliu, tarkim, į darbovietes keliauti kartu su kaimynais ar šalia gyvenančiais bendradarbiais. Naujoji funkcija leidžia tai įgyvendinti praktiškai ir labai paprastai – vos vieno mygtuko spustelėjimu.

Tai yra puikus pavyzdys, kaip technologijos padeda spręsti opias miesto transporto problemas, mažina automobilių skaičių gatvėse ir suteikia galimybes keliauti tausojant savo šalies gamtą”, – sako Enn Metsar, „Uber“ vadovas Baltijos šalyse.

Iki šiol ta pačia kryptimi keliaujančius „Uber“ naudotojus sujungianti funkcija buvo prieinama tik didesniuose miestuose, kuriuose veikia „Uber“. Todėl jos Vilniuje atsiradimas žymi ir tai, kad „Uber“ jau naudojasi kritinė masė žmonių.

Vilniuje startuojanti funkcija jau veikia 136 didžiuosiuose pasaulio miestuose. Šiuo metu „Uber“ programėle galima naudotis daugiau nei 500 miestų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nereikia sekti pasakų

Nereikia sekti pasakų portretas
Prahoj Uberis veikia, Madride irgi veikia, pats važiavau. O verkia ir priešinasi tie, kurie nemoka arba nenori teikti šiuolaikiškų ir kokybiškų paslaugų.

Pilietis

Pilietis portretas
Tai yra puikus pavyzdys, kaip Uber griauna taksi verslą ir vairuotojų likimus. O juk ne vienas taksi vairuotojas turi šeimą, kurią reikia išlaikyti, kažkokių finansinių įsipareigojimų, o šita parazituojanti bendrovė atėjo, išplatino savo programėlę ir be jokių investicijų į infrastruktūrą, t.y. į automobilių parką, dispečerines, darbuotojus šluoja pelną pasinaudodami žmonių kvailumu. Tai akivaizdus Lietuvos ekonomikos griovimas. Ne be reikalo Danijos vyriausybė suvokusi grėsmę įvedė apribojimus, o Čekijoje, Ispanijoje, Italijoje Uber aplamai uždrausta.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių