Vilniuje bus speciali skalbykla pūkuotiems naminių augintinių skalbiniams

Sausio pradžioje Vilniuje, Kauno gatvėje, atidaroma savitarnos skalbykla naminių augintinių reikmėms „Pet King“.

Pirmoji „Pet King“ savitarnos skalbykla įkurdinta atskiroje patalpoje šalia įprastos „Londris“ skalbyklos. Siūloma ir papildoma paslauga, kai paliktus augintinių daiktus bus galima per porą dienų pasiimti išskalbtus ir išdžiovintus.

Dažno gyvūno šeimininko galvos skausmas, kur ir kaip išvalyti gyvūno guolį, patiesalą ar aprangą. Namuose, deja, ne visada įmanoma, o ir naudotis ta pačia skalbykle, kurioje švarinami namiškių drabužiai, priimtina ne visiems. Reta valykla priima tokius skalbinius, net jeigu ir taip - už milžinišką kainą, arba siūlomos valymo priemonės, kurių sudėtyje esantys agresyvūs chemikalai gali paveikti jautrius gyvūnus. Todėl ir atsižvelgta į didėjantį poreikį. 

UAB „Londris“ vadovas Rimantas Šimkus teigia vis dažniau sulaukdavęs klausimų, kada bus pasiūlytas sprendimas augintinių reikmėms. „Juk neužtenka gyvūną vien pašerti ar pavedžioti. Visiems gera, kai jaučiame pagarbą aplinkai ir vieni kitiems“, - sako R. Šimkus. 

Analizuojant augintinių šeimininkų poreikius, buvo sukurtos skalbimo programos, naudojant „The Animal Health Company“ detergentus. „Nors dažnai norisi užgožti augintinio kvapus malonesniais aromatais, kvapikliai gali dirginti tiek jautrių gyvūnų kailį, tiek uoslę. Todėl siūlysime išskirtinės kokybės neutralias priemones“, - apie atsakingai parinktus skalbiklius pasakojo bendrovės „Londris“ vadovas. 

„Pet King“ įrengtos gerai žinomo prekės ženklo „Speed queen“ skalbimo mašinos puikiai tinka būtent zooskalbyklai - 14 kg talpos pramoninio tipo įrenginiai leidžia užtikrinti, kad pūkuoti ar šeriuoti augintinių skalbiniai bus kokybiškai išskalbti. Augintinių skalbykloje yra ir džiovyklių, itin praverčiančių norintiems greitai išdžiovinti skalbinius.


Šiame straipsnyje: Pet Kingaugintiniaiskalbykla

NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
O pačių šunų dar neskalbiat, negi juos į cheminę valyklą atiduot?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių