Vilniuje bus apdovanoti seksualinių mažumų teisių gynėjai

  • Teksto dydis:

Penktadienį Vilniaus rotušėje bus apdovanoti seksualinių mažumų teisių judėjimui Lietuvoje nusipelnę asmenys.

Iškilmingą renginį organizuojanti Lietuvos gėjų lyga (LGL) skelbia, kad jame dalyvaus Jungtinių Valstijų ambasadorė Lietuvoje Anne Hall (En Hol), kitų užsienio valstybių diplomatinių atstovybių Lietuvoje atstovai, Lygių galimybių kontrolierė Agneta Skardžiuvienė, Seimo nariai, Vyriausybės, Vilniaus miesto savivaldybės, nevyriausybinių organizacijų atstovai ir LGBT (lesbiečių, gėjų, biseksualų, transeksualų) bendruomenės nariai.

Be to, penktadienio popietę ir vakarą artėjančios Tarptautinės dienos prieš homofobiją ir transfobiją proga Vilniaus miesto rotušės pastato kolonas nušvies vaivorykštės spalvų vėliava.

„Šia akcija siekiama perduoti žinutę vilniečiams ir sostinės svečiams, kad Vilnius yra atviras ir tolerantiškas Europos miestas“, – sako LGL.

Renginys rotušėje – LGL organizuojamo festivalio „Vaivorykštės dienos“ dalis.

Tarptautinė diena prieš homofobiją ir transfobiją minima gegužės 17 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

cha cha

cha cha portretas
Seksualiniu mazumu teisiu gynejams-apdovanojimai,o "normaliems" maroziukams-Kariotiskio savartynas.

...

... portretas
Nepamirškim kad pedofilai taip pat mažuma - 'valdantieji' ruošia dirvą savo pačių apsidovanojimui.

ANTANAS R.

ANTANAS R. portretas
DOVANOKIT. KAM APDOVANOJIMAI,JEIGU JIE NORMALUS ZMONES? UZ MENINIUS,MEDICININIUS,TECHNINIUS NUOPELNUS ???? UZ KOKIUS NUOPELNUS ?????? NA,IR KEISTA,KAD ORGANIZUOJA EITYNES - JUK JEI JIE NORMALUS ZMONES, KAM TOS EITYNES ??? TAI GAL REIKIA ORGANIZUOTI VAIKU,SEIMU,VIENISU MOTERU,MOTINU,VIENISU VYRU,PENSININKU-SENJORU EITYNES? SUSIDARO VAIZDAS,KAD JIE TUO IR NORI PARODYTI,JOG YRA ISSKIRTINAI NENORMALUS, IESKANTYS PATEISINIMO,PASITEISINIMO SAVO NENORMALIEMS SEKSUALINIAMS POREIKIAMS ??? NA,AISKU,JIE NERA ISKRYPELIAI ,BET...NUKRYPELIAI. SIOKIE TOKIE NUKRYPELIAI NUO NORMOS - KAIP KAD GIMSTA SU PVZ.:6 PIRSTUKAIS,DVIGUBA VAGINA, AR PANASIAI. GAL??? BET TAI NORMALUS ZMONES.KAM EITYNES,DEMONSTRAVIMASIS ? IR DAR KARTA : UZ KOKIUS NUOPELNUS APDOVANOJIMAI ???
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių