Vilnietis ragina atsiliepti: kas pametė nemenką pinigų sumą?

  • Teksto dydis:

Vakar vilnietis Povilas rado piniginę, kurioje buvo nemenka pinigų suma. Pilietiškas vyras ieško šio radinio savininko.

Kreditinių kortelių piniginė su nemaža suma grynųjų, pasak vilniečio, rasta Vilniuje, Lazdynuose esančioje Architektų g. apie 17.10 val. Vyras nurodo, kad radinį aptiko eidamas takeliu už prekybos centro "Maxima", prie pat ten esančios elektrinės.

"Jei kas nors iš jūsų, o gal jūsų draugų, artimųjų pasigedo viso šio reikalo, prašau susisiekite su manimi, pasakykite, kokios spalvos piniginė, kokia tiksli suma pinigų joje buvo ir viskas iki paskutinio cento bus grąžinta", – atsiliepti savininką ragina pilietiškas vyras.

O tiems, kurie žada sukčiauti, Povilas taip pat turi ką pasakyti: "Gudručiams, kurie dabar pradės didint nuotrauką ir skaičiuoti užfiksuotus pinigus, galiu pasakyt, kad nesivargint. Nuotraukoje matoma tik dalis visos sumos".

Pinigų savininką vyras ragina paskambinti telefonu +37069669960.



NAUJAUSI KOMENTARAI

internete

internete portretas
skaičiau.-kas pametėte pinigus,prašome atsiliepti iki šeštadienio,o šeštadienį už rastus pinigus išgersime į jūsų sveikatą

NA NA

NA   NA portretas
juokinga reklama ,______Vilnietis reklamuojasi Kaunadienyje ,matomai Vilnietis nutarė ,kad Kaunietis pametė ,,,,sėkmės ,galima ir paimti ,tik nepamiršk atversti kortas purvasklaidai , ji greitai suras žioplį ,,,,

Gerbiu

Gerbiu portretas
Saunuolis.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių