Vilniečio kortelė: neaktyvintą terminuotąjį bilietą galima grąžinti

Nusipirkus netinkamos rūšies e. bilietą Vilniečio kortelės savitarnos svetainėje, keleiviui yra galimybė atsisakyti neaktyvinto terminuotojo bilieto ir susigrąžinti sumokėtus pinigus, informuoja sostinės savivaldybės įmonė „Susisiekimo paslaugos“. 

Tai yra numatyta „Vilniečio kortelės, elektroninių bilietų ir (arba) pinigų įsigijimo, naudojimo ir grąžinimo tvarkos aprašo“ 17.1. punkte.

Norint susigrąžinti pinigus, per 14 kalendorinių dienų  nuo bilieto įsigijimo dienos reikia kreiptis  į SĮ „Susisiekimo paslaugos“ Klientų aptarnavimo centrą (Gedimino pr. 9A) ir pateikti  PVM sąskaitą faktūrą, kurią sugeneruoja savitarnos sistema (e.vilniusticket.lt).

vartotojo paskyros sąskaitoje turi būti nurodyti teisingi mokėtojo duomenys – vardas ir pavardė.

„Susisiekimo paslaugos“ rekomenduoja dar kartą pasitikrinti, ar registruodamasis vartotojas sistemoje teisingai nurodė vardą ir pavardę (fiziniams asmenims) ar įmonės pavadinimą (juridiniams asmenims).

Vilniečio kortelės, elektroninių bilietų ir (arba) pinigų įsigijimo, naudojimo ir grąžinimo tvarkos aprašas



NAUJAUSI KOMENTARAI

savitarna....

savitarna.... portretas
savitarna, papildymas svetainėje, blah blah blah... ne visi naudojasi kompiuteriais, ypač garbaus amžiaus piliečiai, todėl pildo kioske. O tokiems ką daryt, pateikt čekį galima ar to jau nepakaks? Ar galimybė grąžint pinigus "į rankas" grynaisiais, o ne į sąskaitą tiesiog nenumatyta?

per 14 dienų...

per 14 dienų... portretas
O ką daryti, jei PINIGUS įnešei į kortelės sąskaitą JAU SENIAI? Gal todėl, kad tuo metu akurat turėjai pinigų, arba todėl, kad gal visą mėnesį SVETAINĖ NEVEIKĖ ir negalėjai patikrinti, kiek pinigų ten turi. Juk autobuse esančiuose ekranėliuose NEI VELNIO NESIMATO! (Nebent kokiam indėnų vadui vardu Sakalo Akis įskaitoma, kas ten rodoma) Todėl dėl viso pikto dar įdėjai pinigėlių, kad netektų zuikiu važiuoti. Beje, kodėl taip dažnai reikia per visą autobusą lakstyti ieškant, katras aparačiukas VEIKIA, PYPSI??? Tai dar viena tyčiojimosi iš keleivių forma? Kaip ji prisideda prie SAUGAUS važiavimo, kai senas žmogus, užuot atsisėdęs, turi nervintis ir ieškoti, kas pagaliau nurašys jam bilietėlį?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių